nouwens
| 11:16 | Arjan Olsthoorn

Nouwens Transport groeit met twee Iveco’s S-Way

Nouwens Transport groeit verder door de uitbreiding van hun vloot met twee Iveco S-Way’s. Bij het bedrijf begon het ooit met een Iveco Daily. Inmiddels rijden er al een tiental Iveco bedrijfswagens op de weg.

Dennis Nouwens vertelt als directeur enthousiast over de nieuwe aanwinsten voor zijn bedrijf: “We zijn trots dat we met een nieuw product op de weg rijden. Je wilt blijven uitstralen dat je als bedrijf volop investeert in de toekomst. We willen natuurlijk voorop lopen als het gaat om Euro-6 milieu zuinige wagens en nieuwe technieken. De twee IVECO S-WAY’s zorgen voor reuring, omdat Nouwens met IVECO gaat rijden. Mensen merken op dat wij nu voor het eerst in het zware segment met IVECO gaan rijden. Dit geeft een lekker gevoel!”

Iveco S-Way Nouwens

De Iveco’s gaan 140.000 kilometer per jaar rijden en worden ingezet op de middellange afstanden.

Enthousiast
De S-Way’s met een 11-liter Cursor 11 motor met 460 pk vallen ook bij de chauffeurs in de smaak. Dennis Nouwens vertelt hierover: “Ik heb veel positieve reacties ontvangen op onze nieuwe trucks. Onze chauffeurs zijn onder de indruk van de nieuwe Iveco, mede door haar strakke uitstraling. Bovendien zijn zij zeer te spreken over de cabine waarin zij veel ruimte in hebben.” De chauffeurs beschikken over comfort aan boord door een onder de cabine geïntegreerde standairco en standkachel, een lucht geveerde chauffeursstoel en een draaibare bijrijdersstoel, waardoor zij met een comfortabel gevoel de weg op gaan.

Samenwerking
Dennis Nouwens spreekt namens Nouwens Transport over een fijne samenwerking met Iveco-dealer Schouten Etten-Leur. “Jeroen Poppelaars staat als salesmanager dag en nacht voor je klaar. Zijn jarenlange inzet heeft voor een doorslaggevende factor gezorgd. Wij worden altijd snel en adequaat geholpen. Dat is voor ons heel belangrijk, omdat we zo snel mogelijk weer op de weg willen rijden.” Jeroen vult bij hierop aan: “In december vorig jaar verhuisde Nouwens Transport naar een nieuwe locatie in het hart van Breda met een groot oppervlak van 32.000 m2. Een dag vóór de officiële oplevering ben ik naar Dennis Nouwens gegaan en zijn we in gesprek gegaan. Uiteindelijk hebben zij gekozen voor twee Iveco S-Way’s.”

Nouwens Iveco S-Way

Nouwens Transport
Het Bredase transportbedrijf is gespecialiseerd in het transporteren van farmaceutische goederen, high-tech producten, medische middelen en hoogwaardige levensmiddelen. Daarnaast bieden zij richting hun klanten ook een dagelijkse 24-uursdienst voor het transport van goederen naar het Verenigd Koninkrijk. Nouwens Transport heeft een divers en multifunctioneel wagenpark, waarmee het anno 2020 een omzet van circa 14 miljoen per jaar draait. Met bijna 140 medewerkers in dienst en circa 80 trekkende eenheden is het een grote speler in West-Brabant. De nieuwe vrachtwagens gaan 140.000 kilometer per jaar rijden en worden ingezet op de middellange afstanden voor transportactiviteiten in de Benelux, Frankrijk, Engeland en Duitsland.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie