*

Abonneren

Truckstar abonnementen worden over het algemeen verkocht via TijdschriftNu.nl. Klik hier om verschillende Truckstar aanbiedingen te bekijken en jezelf te abonneren op ons magazine.

Telefonisch een abonnement afsluiten is ook mogelijk. Je kunt dan bellen met +31 85 888 5625 (ma t/m vrij 09:00 – 17:00 uur).


Abonneren buitenland

Woon je niet in Nederland of België, maar wil je toch een abonnement op de Truckstar? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@truckstar.nl voor meer informatie.


Algemene informatie

Truckstar verschijnt 1 keer per 4 weken (13 keer per jaar). En bij een jaarabonnement ontvang je ook nog twee specials en een Roadcard! Ieder nummer staat boordevol nationale ritverslagen, interessante praktijktesten, verre buitenland ritten, ontwikkelingen in de transportsector en de mooiste, nieuwste en meest bijzondere trucks. Met vaste rubrieken als Jong!, Familieberichten, het Stamtafelgesprek, de Klassieker en de Benelux Truckparade.


Roadcard

De Roadcard is een pas waarmee je kortingen ontvangt op allerlei Truckstar artikelen zoals boeken, kalenders, schaalmodellen en toegangskaarten voor het Truckstar Festival, etc. Daarnaast krijg je korting op artikelen uit de Roadcardshop. Een Roadcard bij je abonnement is standaard bij een nieuw abonnement. Ben jij al langer abonnee en wil je ook graag een Roadcard aanvragen? Stuur dan even een e-mail naar klantenservice@truckstar.nl.


Digitaal lezen?

Als abonnee kan je jouw tijdschrift gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Na het uitvoeren van onderstaande stappen kan je direct het eerste nummer downloaden en beginnen met lezen.
Hoe werkt het? Maak een persoonlijk account aan en koppel dit aan je papieren abonnement. De rest gaat vanzelf.

  1. Ga naar www.tijdschriftnu.nl
  2. Klik rechtsboven op ‘Inloggen’ of ‘Maak een account aan’ als je nieuw bent.
  3. Klik onder je naam op ‘Persoonlijke Pagina’.
  4. Klik op ‘Abonnement koppelen’.
  5. Selecteer je abonnement uit het keuzemenu
  6. Vul je abonnementsnummer in
  7. Download de app in de App Store of Google Play Store8.

Open de bibliotheek en start met lezen Vanaf nu heb je overal en altijd jouw tijdschrift bij de hand en kan je de edities makkelijk bewaren op jouw tablet. Je wordt per mail op de hoogte gesteld zodra de nieuwste editie beschikbaar is. Deze editie verschijnt automatisch in jouw Tijdschrift.nl app.

Heb je vragen over jouw digitale abonnement? Kijk voor de meest gestelde vragen op tijdschrift.nl/klantenservice of neem contact met tijdschrift.nl op via info@tijdschrift.nl.

Als je vragen hebt over jouw papieren abonnement neem dan contact op met klantenservice@newskoolmedia.nl. Wij wensen je nu nog meer leesplezier!