*

Abonneren

Truckstar abonnementen worden over het algemeen verkocht via TijdschriftNu.nl. Klik hier om verschillende Truckstar aanbiedingen te bekijken en jezelf te abonneren op ons magazine.

 

 

Telefonisch een abonnement afsluiten is ook mogelijk. Je kunt dan bellen met +31 85 888 5625 (ma t/m vrij 09:00 – 17:00 uur).


Abonneren buitenland

Woon je niet in Nederland of België, maar wil je toch een abonnement op de Truckstar? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@truckstar.nl voor meer informatie.


Algemene informatie

Truckstar verschijnt 1 keer per 4 weken (13 keer per jaar). En bij een jaarabonnement ontvang je ook nog twee specials en een Roadcard! Ieder nummer staat boordevol nationale ritverslagen, interessante praktijktesten, verre buitenland ritten, ontwikkelingen in de transportsector en de mooiste, nieuwste en meest bijzondere trucks. Met vaste rubrieken als Jong!, Familieberichten, het Stamtafelgesprek, de Klassieker en de Benelux Truckparade.


Roadcard

De Roadcard is een pas waarmee je kortingen ontvangt op allerlei Truckstar artikelen zoals boeken, kalenders, schaalmodellen en toegangskaarten voor het Truckstar Festival, etc. Daarnaast krijg je korting op artikelen uit de Roadcardshop. Een Roadcard bij je abonnement is standaard bij een nieuw abonnement. Ben jij al langer abonnee en wil je ook graag een Roadcard aanvragen? Stuur dan even een e-mail naar klantenservice@truckstar.nl.


Vragen?

Als je vragen hebt over jouw abonnement neem dan contact op met klantenservice@truckstar.nl of via telefoonnummer 085-8885625. Wij wensen je nu nog meer leesplezier!