Truckstar Festival

Truckstar Festival – 24 & 25 juli 2021 – TT Circuit Assen

For English click here

Met ruim 2.200 vrachtwagens en zo’n 57.000 bezoekers is het Truckstar Festival niet alleen het allergrootste maar vooral het leukste transportfeest van Europa.

Afgelopen jaar (2020) kon het Festival, net als alle andere grootschalige evenementen helaas i.v.m. Corona niet doorgaan. Momenteel zijn wij weer met alle voorbereidingen bezig voor het 40ste Truckstar Festival. Echter kunnen wij niet garanderen dat het festival in 2021 daadwerkelijk doorgang zal vinden vanwege de huidige en toekomstige coronaperikelen. Vanzelfsprekend volgen wij net als jullie, in de tussentijd, alle ontwikkelingen op de voet. Wij hopen jullie op 24 en 25 juli 2021 te mogen begroeten op het TT Circuit in Assen.

Trucks, sfeer en gezelligheid
Even alles vergeten, de dure diesel, de oneerlijke concurrentie en ander gedoe; tijdens het Truckstar Festival is het ieder jaar simpelweg genieten van meer dan tweeduizend trucks. Want dat is ieder jaar de kern van het Truckstar Festival!

Daaromheen: sfeer, een spectaculair baanprogramma, gezelligheid, lekker wat eten en drinken en heel veel enthousiaste bezoekers.

Inschrijvingen 2021
De inschrijving voor de baankaarten 2021 is geopend. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Toegangskaarten 2021
Wanneer de kaartverkoop van start gaat is nog niet bekend. Zodra hier meer bekend over is zullen wij dit hier op de site, via onze Facebookpagina en nieuwsbrieven bekend maken.