Camping Profile Truckstar Festival

Truckstar camping

Kom tijdens het Profile Truckstar Festival in Assen overnachten op onze Truckstar Camping direct naast het circuit. Het wordt de gezelligste camping in de omgeving van het Profile Truckstar Festival!

De camping biedt voor ieder wat wils, van basis en premium staanplaatsen tot ingerichte tenten. De camping ligt op loopafstand van het TT Circuit. Dus slapen in de buurt van het spektakel, wat wil je nog meer! Tevens zijn alle sanitaire voorzieningen op de camping aanwezig en worden 24/7 schoongemaakt. Tickets zijn nu verkrijgbaar!

LET OP! Om het Profile Truckstar Festival te bezoeken dien je ook in het bezit te zijn van een geldig festival toegangsticket. Deze dien je apart te bestellen en zit dus niet bij de campingkaart inbegrepen. Het bestellen kan een festivalticket kan tijdens het boeken van de camping.

Bestel een ticket voor het festival naast je campingticket. De tickets voor de campingkaart basic en comfort zijn per persoon en niet per accommodatie. Geef bij het bestellen van de tickets daarom aan of je zelf met een camper of tent komt of dat je met iemand meekomt. Bijvoorbeeld: Je komt overnachten op de camping met een groep van 4 man in 1 camper. In dit geval vult 1 iemand in dat hij of zij met een camper komt. De andere 3 vullen in dat ze met iemand meekomen. Zie voorbeeld hieronder.

Geef tijdens het boeken aan of je een tent of camper meeneemt of dat je met iemand meekomt.

De camping gaat open op vrijdag 28 juli vanaf 09.00 uur. Check-out is maandag 31 juli uiterlijk om 10.00 uur. Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang tot de camping (kinderen van 5 t/m 11 jaar dienen wel in het bezit te zijn van een toegangskaart voor het festivalterrein). De Truckstar camping biedt verschillende mogelijkheden wat betreft het verblijf. Zo kun je met een eigen tent of camper komen en bieden wij tevens ingerichte tenten aan die bij aankomst op de camping voor je klaar staan.

Campingkaart basic

(excl. stroom)De campingkaart basic is geschikt voor verblijf met een eigen tent of camper. Deze standplaatsen zijn exclusief stroom.
De prijs van deze campingkaart basic is € 75,- per persoon voor 3 nachten (incl. toeristenbelasting).

Campingkaart comfort
(incl. stroom)

De campingkaart comfort is geschikt voor verblijf met een eigen tent of camper. Deze standplaatsen zijn inclusief stroom.
De prijs van de campingkaart comfort is € 95,-  per persoon voor 3 nachten (incl. toeristenbelasting).

LET OP! De standplaatsen die wij aanbieden voor een camper of tent hebben een omvang van 8×3 meter. Campers mogen maximaal 8 meter lang zijn. Indien de camper langer is zullen er twee standplaatsen gereserveerd moeten worden.

Overnachten naast het circuit. Dichterbij kan niet!

Truckstar-village 2-persoons

Niet in het bezit van een tent of camper? Geen probleem! Met de tweepersoons villagekaart voor de Truckstar camping staat er een ingerichte slaaptent bij aankomst voor je klaar. De inrichting zal bestaan uit bedden, slaapzakken en kussens, klapstoelen + tafel / accu nachtlamp. De prijs van de Truckstar-village is op basis van 2 personen: € 289,- (incl. toeristenbelasting).

Truckstar-village 4-persoons.

Wil je gezamenlijk met je gezin of een vriendengroep overnachten? Ook dat kan geregeld worden! De vierpersoons villagekaart voor de Truckstar camping biedt een slaaptent voor vier personen, ingericht met bedden, slaapzakken en kussens, klapstoelen + tafel / accu nachtlamp.
De prijs van de Truckstar-village is op basis van 4 personen: € 399,- (incl. toeristenbelasting).De ingerichte tenten hebben een doorsnede van 5 meter, zijn 3 meter hoog en hebben een entree van 1,85 meter.

Ontbijt

Een goede start van de dag begint natuurlijk met een heerlijk uitgebreid ontbijt! Heb je geen zin om alles van huis mee te nemen. Boek dan voor € 16,50 p.p. een ontbijt bij. Er staat dan een heerlijk buffet voor je klaar met onder andere diverse belegde broodjes, vers fruit, koffie/thee, melk, verse jus d’orange en eitjes. Heb je de camping al geboekt en wil je toch ontbijt boeken, klik dan hier!

Locatie camping – voorheen was dit een camping die gerund werd door TT Asserboys

De camping ligt pal naast het TT Circuit, waardoor je vanaf je slaapplek in een mum van tijd op het festivalterrein bent. Kortom, de ideale plek om te overnachten tijdens een weekendbezoek aan het Profile Truckstar Festival 2023!

Contact:

Truckstar Camping
TT Circuit
De Haar 1
9405 TE Assen

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar: camping@truckstar.nl of bellen met 020-210 5411 (graag aangeven dat uw vraag over de camping gaat bij het inspreken van een bericht op de voicemail).