Truckstar Camping

Truckstar camping

Englisch

Deutsch

Kom tijdens het Profile Truckstar Festival in Assen overnachten op onze Truckstar Camping direct naast het circuit. De camping biedt voor ieder wat wils! Je kunt een camper/caravan plek boeken of je eigen tentje opzetten. Maar heb je hier geen zin in, boek dan een van onze ingerichte tenten. Deze staat bij aankomst al voor je klaar en is voorzien van bedden, slaapzaken en kussens, klapstoelen + tafel en een nachtlamp op accu.

De Truckstar camping gaat open op vrijdag 26 juli vanaf 09.00 uur. Check-out is maandag 29 juli uiterlijk om 10.00 uur. Eerder uitchecken is mogelijk, echter is het alleen mogelijk om een arrangement van 3 nachten te boeken. Losse nachten boeken is dus niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

De Truckstar camping ligt op loopafstand (nog geen 100 meter) van het TT Circuit. Dus slapen in de buurt van het spektakel, wat wil je nog meer! Tevens zijn alle sanitaire voorzieningen op de camping aanwezig en worden 24/7 schoongemaakt. En ook zal er catering aanwezig zijn.

Let op!

  • De campingkaarten zijn dit jaar al inclusief toegangskaarten voor het Festivalterrein. (deze hoef je dus niet meer los te bestellen)
  • Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang tot de camping. Maar kinderen van 5 tot en met 11 jaar hebben wel een kinderkaart voor het Profile Truckstar Festival nodig om het Festival te kunnen bezoeken. (Deze dien je dan wel los te bestellen)


Camperplek
(inclusief 1 Festival weekendkaart)

Deze kaart geeft je het hele weekend toegang tot de Truckstar camping met eigen camper of caravan en is inclusief 1 weekendkaart voor het Profile Truckstar Festival.  De gereserveerde ruimte voor de camper of caravan is 8x4m.  Deze plek is inclusief stroom, maar let op! Je dient zelf een lang (minimaal 25m) verlengsnoer / kabelhaspel mee te nemen.

LET OP!

  • Wil je met meer personen overnachten in de camper en of caravan? Boek dan een losse campingkaart voor elke extra persoon die in de camper blijft overnachten.
  • Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang tot de camping. Maar kinderen van 5 tot en met 11 jaar hebben wel een kinderkaart voor het Profile Truckstar Festival nodig om het Festivalterrein te kunnen bezoeken. (Deze dien je dan wel los te bestellen)
  • De standplaatsen die wij aanbieden voor een camper of tent hebben een omvang van 8×4 meter. Campers of caravans mogen maximaal 8 meter lang zijn. Indien het voertuig langer is zullen er twee standplaatsen gereserveerd moeten worden. Vrachtwagens/losse trekkers zijn NIET toegestaan.

Plek voor eigen tent
(inclusief 1 Festival weekendkaart)

Deze kaart geeft je het hele weekend toegang tot de Truckstar camping met eigen camper of caravan en is inclusief 1 weekendkaart voor het Profile Truckstar Festival.  De gereserveerde ruimte voor de tent is 4x4m.  Deze plek is exclusief stroom.

LET OP!

  • Wil je met meer personen overnachten in de tent? Boek dan een losse campingkaart voor elke extra persoon die bij jou in de camper blijft overnachten.
  • Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang tot de camping. Maar kinderen van 5 tot en met 11 jaar hebben wel een kinderkaart voor het Profile Truckstar Festival nodig om het Festivalterrein te kunnen bezoeken. (Deze dien je dan wel los te bestellen)
  • De standplaatsen die wij aanbieden voor een eigen tent hebben een omvang van 4×4 meter. Heb je een grotere tent? Dan zullen er twee standplaatsen gereserveerd moeten worden.

4-persoons ingerichte tent
(inclusief 4 Festival weekendkaarten)

Overnacht in een ingerichte tent voor 4 personen op de Truckstar camping. De tent staat bij aankomst al voor je klaar en is ingericht met 4 bedden, slaapzakken en kussens, klapstoelen + tafel / accu nachtlamp). Deze tent heeft een stroompunt, maar let op! Je dient zelf een lang (minimaal 25m) verlengsnoer / kabelhaspel mee te nemen. Dit arrangement is inclusief 4 weekendkaarten voor het Profile Truckstar Festival.


2-persoons ingerichte tent

(inclusief 2 Festival weekendkaarten)

Overnacht in een ingerichte tent voor 2 personen op de Truckstar camping. De tent staat bij aankomst al voor je klaar en is ingericht met 2 bedden, slaapzakken en kussens, klapstoelen + tafel / accu nachtlamp). Deze tent heeft een stroompunt, maar let op! Je dient zelf een lang (minimaal 25m) verlengsnoer / kabelhaspel mee te nemen. Dit arrangement is inclusief 2 weekendkaarten voor het Profile Truckstar Festival.

Truckstar Camping

Overnachten naast het TT Circuit. Dichterbij kan niet!

Locatie camping – voorheen was dit een camping die gerund werd door TT Asserboys

De camping ligt pal naast het TT Circuit, waardoor je vanaf je slaapplek in een mum van tijd op het festivalterrein bent. Kortom, de ideale plek om te overnachten tijdens een weekendbezoek aan het Profile Truckstar Festival!

Lees ook: Reglement Truckstar Camping 2024

Contact:

Truckstar Camping
TT Circuit
De Haar 1
9405 TE Assen

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar: camping@truckstar.nl of bellen naar 020-210 5411 (graag aangeven dat uw vraag over de camping gaat bij het inspreken van een bericht op de voicemail).

Klik hier voor de meest gestelde vragen over de camping.