podcast de stamtafel

Podcast ‘De Stamtafel’

Welkom bij de gloednieuwe podcast van Truckstar: De Stamtafel. In deze podcast duiken we diep in de wereld van vrachtwagenchauffeurs en de transportsector in het algemeen. We schuiven aan bij de denkbeeldige tafel waar vrachtwagenchauffeurs samenkomen na een lange dag op de weg. Hier bespreken we de actualiteiten in de transportwereld, delen we persoonlijke verhalen en ervaringen, en geven we een kijkje achter de schermen van de branche.

Maar we doen meer dan alleen praten over het vak. We spreken ook met gasten uit de sector, zoals chauffeurs, planners, ondernemers en andere belanghebbenden. We praten met hen over hun werk, hun passie voor het transport en de uitdagingen die ze tegenkomen in deze veelzijdige sector.

Of je nu zelf een vrachtwagenchauffeur bent, geïnteresseerd bent in de transportwereld of gewoon op zoek bent naar een boeiende podcast om naar te luisteren, De Stamtafel is dé podcast voor jou. Luister mee terwijl we de wereld van de chauffeurs en transporteurs verkennen en ontdek wat deze sector zo uniek maakt. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en deel je eigen ervaringen.

Heb je zelf een idee, boeiende gast, onderwerp of opmerking? Stuur ons dan een mailtje!