Arno Visch

Mooiste Truck van Nederland

Op dit moment is het nog niet mogelijk om te stemmen. Het Truckstar Fotojaarboek vormt de eerste selectieronde van De verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Alleen vrachtwagens die met een nummer in het Fotojaarboek staan, maken kans op deze eretitel. Na verschijning van het Fotojaarboek kun jij meebeslissen door ons te laten weten welke trucks jouw favorieten zijn.

De Mooiste Truck van Nederland 2023

Het Truckstar Fotojaarboek staat aan de basis van De verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. In elke categorie kun je vijf vrachtwagens nomineren voor de finale tijdens het Profile Truckstar Festival. De 24 vrachtwagens die de felbegeerde finaleplaatsen behalen zijn te bewonderen op 27 & 28 juli 2023 tijdens het Profile Truckstar Festival in Assen. Een vakjury zal daar de allermooiste vrachtwagen van Nederland kiezen!

Foto’s zonder nummer

In het Fotojaarboek staan ook foto’s zonder stemnummer. Je vindt deze foto’s aan het einde van elke categorie. Dit betreft wagens die niet meedoen aan De verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Bijvoorbeeld omdat deze truck al twee keer in de finale heeft gestaan, of omdat de chauffeur niet mee kan/wil doen aan de verkiezing, maar toch zijn vrachtwagen in het Fotojaarboek wil hebben staan.

Alleen stemmen met unieke code

Met de code voorin jouw boek kun je maximaal drie keer het stemformulier invullen en versturen. Zo blijft er ook ruimte over voor je vriend(in), vader of moeder, opa of oma, broertje of zusje om te stemmen, maar kan er niet oneindig keren gestemd worden. Op deze wijze laten we de stemming eerlijk verlopen.

Meer info over het Fotojaarboek.