*

Fotojaarboek,

Fotojaarboek 2018

Het Truckstar Fotojaarboek geeft elk jaar opnieuw een prachtig en compleet beeld van transporterend Nederland. Welke nieuwe wagens zijn er het afgelopen jaar verschenen en van wie zijn ze? Welke transportbedrijven zijn er allemaal en waarmee rijden ze?

Jouw auto mag niet ontbreken

Het fotojaarboek wordt gemaakt door de redactie van Truckstar, maar dit lukt hen niet zonder jouw hulp. Want jij bepaalt hoe dik het Fotojaarboek wordt. Dus stuur een foto in van jouw vrachtwagen en maak het boek compleet.Bovendien staat het Fotojaarboek aan de basis van de Mooiste Truck van Nederland-verkiezing tijdens het Truckstar Festival.

Voorwaarden
– De foto’s mogen niet bewerkt zijn
– Maak zowel een foto van links als van rechts en lever ze beide aan
– Er mogen geen mensen op de foto staan
– Alle vrachtwagens moeten ‘liggend’ zijn gefotografeerd (dus de breedte moet groter zijn dan de hoogte)
– Het moet een werkende truck zijn. Dus geen klassieker of showtruck
– Je hoeft geen abonnee te zijn om een foto in te sturen
– Stuur een kwalitatief goede foto in
– Maak de foto bij helder en mooi weer
– Materiaal dat niet aan deze voorwaarden voldoet kan niet geplaatst worden.

Tip: maak een foto waarop je vrachtwagen schuin (3/4) van voren te zien is. Zo staat niet alleen je cabine, maar ook de rest van het voertuig er goed op!

Categorieën
De categorieën waar je je voor kunt inschrijven zijn als volgt:
1. Geconditioneerd vervoer
2. Huif/gesloten vervoer
3. Open voertuigen
4. Zeecontainertransport
5. Losgestort vervoer
6. Bulk- & tanktransport
7. Speciale voertuigen (Dit zijn voertuigen die als zodanig in een geheel zijn afgeleverd en zo goed als één soort lading kunnen vervoeren: bergers, brandweerwagens, veevervoer, levende vis, betonmortel, rondhout, autotransporters, etc.)
8. Losse trekkers

Vul hier het formulier in!

Truckstar behoudt zich het recht voor om het beeldmateriaal te gebruiken voor andere doeleinden, zoals o.a. publicatie in het blad of op de website. Inschrijven kan tot begin maart 2018.


Bestel hier het Fotojaarboek 2017

Het Fotojaarboek ligt niet meer in de winkel, maar je kunt het boek online bestellen.


Mooiste Truck van Nederland

Het Truckstar Fotojaarboek vormt de eerste selectieronde van de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Alleen trucks die met een nummer in het fotojaarboek staan, maken kans op deze eretitel. Na verschijning van het Fotojaarboek kun jij meebeslissen door ons te laten weten welke trucks jouw favorieten zijn. De trucks met de meeste stemmen staan in de finale tijdens het Truckstar Festival. Daar zal een vakjury de Mooiste Truck van Nederland bepalen.

Harry van Dalen


Kans op een reportage

Iedere editie van Truckstar maken wij een reportage met iemand uit het Fotojaarboek. Onze redacteur Peter kiest iedere vier weken willekeurig iemand uit het Fotojaarboek en gaat dan met hem of haar een dag mee tijdens het werk. Een leuke bijkomstigheid als je je foto instuurt!

Op pad met de Mercedes van JSB