Stem hier op jouw favoriet!

Het Truckstar Fotojaarboek vormt de eerste selectieronde van de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Alleen vrachtwagens die met een nummer in het fotojaarboek staan, maken kans op deze eretitel. Na verschijning van het Fotojaarboek kun jij meebeslissen door ons te laten weten welke trucks jouw favorieten zijn.  Bestel hier het Fotojaarboek

Normaal gesproken worden de 24 vrachtwagens met de meeste stemmen ( 3 per categorie) uitgenodigd en staan deze wagens te pronken tijdens het Truckstar Festival op het TT Circuit in Assen. Dat het dit jaar anders zal verlopen is voor niemand een verrassing meer. Over het eventuele vervolg van de verkiezing zal nog verdere informatie komen zodra dit bekend is. Stemmen kon tot en met a.s. zondag 21 juni.

Foto’s zonder nummer

In het Fotojaarboek staan enkele foto’s zonder stemnummer. Je vindt deze foto’s aan het einde van elke categorie. Dit betreft wagens die niet in aanmerking komen voor de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Bijvoorbeeld omdat deze truck al drie keer in de finale heeft gestaan, of omdat de chauffeur niet mee kan doen aan de verkiezing. Om verloren stemmen tegen te gaan, hebben deze wagens geen nummer.

Alleen stemmen met unieke code

Met de code voorin jouw boek kun je maximaal drie keer het stemformulier invullen en versturen. Kortom, er blijft ook ruimte over voor je vriend(in), vader of moeder, opa of oma, broertje of zusje. Op deze wijze proberen we de stemming nog eerlijker te laten verlopen.

Stemmen kon tot en met a.s. zondag 21 juni 2020.