Mooiste Truck van Nederland

Het is niet meer mogelijk om te stemmen voor de verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland 2022. Op dit moment worden alle stemmen geteld en binnenkort maken we de 24 genomineerden bekend.

Het Truckstar Fotojaarboek vormt de eerste selectieronde van de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Alleen vrachtwagens die met een nummer in het Fotojaarboek staan, maken kans op deze eretitel. Na verschijning van het Fotojaarboek kun jij meebeslissen door ons te laten weten welke trucks jouw favorieten zijn. Heb je het nieuwe Fotojaarboek nog niet in huis? Bestel het Fotojaarboek 2022!

De Mooiste Truck van Nederland 2022

Het Truckstar Fotojaarboek staat aan de basis van de jaarlijkse verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. In elke categorie kun je vijf vrachtwagens nomineren voor de finale tijdens het Truckstar Festival. De 24 vrachtwagens die de felbegeerde finaleplaatsen behalen zijn te bewonderen op 30 & 31 juli 2022 tijdens het Truckstar Festival in Assen. Een vakjury zal daar de allermooiste vrachtwagen van Nederland kiezen!

Foto’s zonder nummer

In het Fotojaarboek staan enkele foto’s zonder stemnummer. Je vindt deze foto’s aan het einde van elke categorie. Dit betreft wagens die niet in aanmerking komen voor de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Bijvoorbeeld omdat deze truck al twee keer in de finale heeft gestaan, of omdat de chauffeur niet mee kan doen aan de verkiezing.

Alleen stemmen met unieke code

Met de code voorin jouw boek kun je maximaal drie keer het stemformulier invullen en versturen. Zo blijft er ook ruimte over voor je vriend(in), vader of moeder, opa of oma, broertje of zusje om te stemmen, maar kan er niet oneindig keren gestemd worden. Op deze wijze proberen we de stemming nog eerlijker te laten verlopen.

Meer info over het Fotojaarboek.