baankaart

Baankaart Profile Truckstar Festival 2024

De inschrijving voor de Baankaart van het Profile Truckstar Festival 2024 is geopend! Lees onderstaande pagina goed door en schrijf je dan direct in! Inschrijven kan tot en met 31 januari 2024.

baankaart 2024


Loting

Ieder jaar krijgen wij meer aanmeldingen dan er plaats is. Helaas moeten wij dus ook mensen teleurstellen. De selectieprocedure gaat door middel van loting. Bij de inschrijving voor een baankaart vragen wij ook om extra informatie over de vrachtwagen die je inschrijft. Deze informatie heeft GEEN invloed op de loting. Uiterlijk 2 april 2024 krijgt iedereen bericht of hij wel of geen kaart heeft voor het Profile Truckstar Festival 2024.

Kosten

De kosten voor een baankaart op het Profile Truckstar Festival 2024 zijn voor Roadcardhouders € 160,- en voor abonnees zonder Roadcard € 170,-. Deze prijs is inclusief twee weekendkaarten en een deelnemerstas met een aandenken. (Prijswijzigingen voorbehouden)

Betaling

Indien je ingeloot bent voor een baankaart dan zal het verschuldigde bedrag in mei afgeschreven worden.

Baankaart is persoonsgebonden

De inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. Inschrijven op het abonneenummer van iemand anders is eveneens niet mogelijk. Doe je dit toch, dan vervalt de toegang en plaats langs de baan.

Chauffeursverenigingen en vriendengroepen

Tijdens het inschrijven kun je aangeven of je lid bent van een chauffeursvereniging of dat je bij een vriendengroep hoort. Dit zorgt ervoor dat degene die ingeloot zijn bij elkaar kunnen staan. Zorg er dan ook voor dat jullie als groep hier dezelfde naam invullen.

Binnenrijden

Omdat niet iedereen tegelijk het TT Circuit op kan, wordt iedereen in een bepaald tijdvak ingedeeld om de baankaart af te halen. Er zijn drie afhaalpunten: Assen-Noord, Zwolle en Drachten. Begin juli ontvang je per mail bericht waar je de benodigde documenten kunt afhalen. Je kunt op het formulier een voorkeur aangeven voor locatie en tijd. LET OP! Dit betreft een voorkeur en biedt dus geen garantie!

Annuleren

Het annuleren van een baankaart van het Profile Truckstar Festival 2024 kan alleen met een geldige reden t/m 15 juli 2024. Na deze datum is het niet meer mogelijk om je kaart te annuleren en het geld retour te krijgen. Indien je door omstandigheden je kaart niet kunt afhalen, dien je dit te allen tijde door te geven. Indien je toch je kaart laat afhalen door iemand anders zonder toestemming, zullen zowel jij als de persoon die de kaart afhaalt een aantekening krijgen en volgend jaar uitgesloten worden van deelname.

Lees ook het reglement voor de baankaart 2024.

Heb je vragen over het inschrijven of andere vragen over het Profile Truckstar Festival? Stuur dan een e-mail naar festival@truckstar.nl  of bel naar: 020-210 5411.

baankaart 2024