Truckstar Festival 2016: 30 en 31 juli

Truckstar Festival 2019 – Toilet- en Aggregatenservice

Toilet- en aggregatenservice

In samenwerking met Evenementenservice.nl biedt Truckstar ook in 2019 weer chemische toiletten en aggregaten te huur aan. De toiletten en aggregaten worden uitgegeven op het circuit. Geen gedoe dus met ophalen en retourneren.

Prijslijst 2019:

Toilet € 87,- Geen borg
Stroomaggregaat: 15 KvA € 245,- € 550,- borg
Stroomaggregaat: 35 KvA € 285,- € 550,- borg

Voorwaarden: Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Huurprijzen van de aggregaten zijn exclusief brandstof. Brandstofberekening geschied op nacalculatie, tegen de op dat moment geldende dagprijs. De huur van de aggregaten en het verbruik van de diesel wordt achteraf verrekend met het betaalde borgbedrag. Het restant wordt z.s.m. na het Truckstar Festival op de rekening teruggestort.

Hoe bestellen?

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen een paar dagen per mail een bevestiging van je bestelling met daarin bankgegevens voor de betaling. Borgbedragen dienen voor 20 juli 2019 op de rekening van Doorenbos Evenementenservice zijn bijgeschreven. Er worden geen contanten op het TT Circuit geaccepteerd. Bestellen is niet meer mogelijk dit kont tot 17-7-2019.

Wanneer ontvang ik mijn toilet of aggregaat?

Bestelde toiletten worden bij het binnenrijden bij je op/in de vrachtwagen geplaatst. De afhaalpunten zijn in de pitstraat en op de Oude Noordlus. Voor een aggregaat rijdt er iemand mee om de aggregaat te plaatsen op de plek waar je op het circuit komt te staan. Nadat je betaling binnen is gekomen ontvang je hier meer specifieke informatie over.