Toilet- en aggregatenservice

Toilet- en aggregatenservice

In samenwerking met Evenementenservice.nl bieden wij ook in 2022 weer chemische toiletten en aggregaten te huur aan. De toiletten en aggregaten worden uitgegeven op het circuit. Geen gedoe dus met ophalen en retourneren. Bestellen voor dit jaar is helaas niet meer mogelijk.

Prijslijst 2022:

Toilet € 95,- Geen borg
Stroomaggregaat: 15 kVA € 265,- € 650,- borg
Stroomaggregaat: 35 kVA € 299,- € 650,- borg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Voorwaarden

De huurprijzen van de aggregaten zijn exclusief brandstof. Brandstofberekening is op nacalculatie en tegen de op dat moment geldende dagprijs. De huur van de aggregaten en het verbruik van de diesel wordt achteraf verrekend met het betaalde borgbedrag. Het restant wordt z.s.m. na het Truckstar Festival op de rekening teruggestort.

Hoe te bestellen?

Je kunt tot en met 16 juli 2022 of zolang de voorraad strekt een bestelling plaatsen. Je ontvangt dan binnen 3 werkdagen een bevestigingsmail met daarin de bankgegevens voor de betaling. Borgbedragen moeten voor 19 juli 2022 op de rekening van Evenementenservice.nl zijn bijgeschreven. Er worden geen contanten op het TT Circuit geaccepteerd.

Wanneer ontvang ik mijn toilet of aggregaat?

Bestelde toiletten worden bij het binnenrijden op/in jouw vrachtwagen geplaatst. Sta je langs de baan dan is het afhaalpunt bij de ingang van de pitstraat. Voor een aggregaat rijdt er iemand mee om deze te plaatsen op de plek waar je op het circuit komt te staan. Sta je op de Oude Noordlus, dan staat daar bij de ingang een toilet of aggregaat voor je klaar. Deze zal naar jouw locatie worden gebracht. Nadat je betaling binnen is gekomen ontvang je hier per mail meer specifieke informatie over.

De leveringsvoorwaarden van Doorenbos B.V. te Assen zijn van toepassing. Voor vragen mail naar festival@truckstar.nl.