Toilet- en aggregatenservice

Toilet- en aggregatenservice

Het is niet meer mogelijk om toiletten en aggregaten te bestellen voor komend festival.

In samenwerking met Evenementenservice.nl biedt Truckstar ook in 2023 weer chemische toiletten en aggregaten te huur aan. De toiletten en aggregaten worden uitgegeven op het circuit. Geen gedoe dus met ophalen en retourneren.

Toilet € 105,- geen borg
Stroomaggregaat 15 kVA € 315,- € 700,- borg
Stroomaggregaat 35 kVA € 365,- € 750,- borg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Voorwaarden

Huurprijzen van de aggregaten zijn exclusief brandstof. Brandstofberekening op nacalculatie, tegen de op dat moment geldende dagprijs.

De huur van de aggregaten en het verbruik van de diesel wordt achteraf verrekend met het betaalde borgbedrag. Het restant wordt z.s.m. na het Profile Truckstar Festival op de rekening teruggestort.

Hoe bestellen?

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je per mail een bevestiging van je bestelling met daarin bankgegevens voor de betaling. Borgbedragen moeten voor 20 juli 2023 op de rekening van Evenementenservice.nl zijn bijgeschreven. Er worden geen contanten op het TT Circuit geaccepteerd.

Wanneer ontvang ik mijn toilet of aggregaat?

Bestelde toiletten worden bij het binnenrijden bij je op/in de vrachtwagen geplaatst. De afhaalpunten zijn in de pitstraat voor langs de baan en op de Oude Noordlus. Voor een aggregaat rijdt er iemand mee om de aggregaat te plaatsen op de plek waar je op het circuit komt te staan. Nadat je betaling binnen is gekomen ontvang je hier meer specifieke informatie over.