| 13:09 | Robert Servaas

Vijftien Volvo’s voor de Van der Linden Groep in Waalwijk

Afgelopen anderhalf jaar heeft de Van der Linden Groep liefst vijftien nieuwe Volvo trucks in verschillende uitvoeringen afgeleverd gekregen. De trucks werden opgebouwd bij en afgeleverd door BAS Truck Center in Veghel.

Transportbedrijf J. van der Linden B.V. is sinds 1941 actief in de transportsector. Het bedrijf uit Waalwijk bouwde in 2017 een nieuw pand op het nieuwe industriegedeelte “Haven 8” in Waalwijk en investeert fors in de toekomst. Onder de noemer Van der Linden Groep vallen inmiddels naast het transportbedrijf ook Furniture Logistics Waalwijk B.V. (FLOW – Meubellogistiek) , Regionaal Overslag Centrum Waalwijk B.V. (ROC Waalwijk – logistiek Zeecontainers) en Van der Linden Express (Spoedtransport). Iedere tak heeft zijn eigen specialisatie en ze zijn aanvullend op elkaar binnen de Van der Linden Groep.

Met het oog op continuïteit en kwaliteit werd het wagenpark uitgebreid met vijftien nieuwe Volvo trucks. In verband met de diversiteit aan werkzaamheden werden de trucks in verschillende uitvoeringen geleverd, optimaal aangepast aan de inzet voor elk bedrijfsonderdeel. Onder andere: meerdere Volvo FH 460 pk 4×2 trekkers voor internationaal transport, een Volvo FH 500 6×2 met kraan, een tweetal Volvo FH 460 6×2 trekkers voor speciaal transport, een Volvo FM 410 pk 4×2 ADR-trekker voor het vervoer van gevaarlijke stoffen en Volvo FM 370 pk 4×2 trekkers (LZV-uitgevoerd) voor het transport van meubels.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie