| 10:30 | Robert Servaas

Vier Nooteboom Manoovr semidiepladers voor Ter Linden Transport

Ter Linden Transport uit Doetinchem is flink aan het vernieuwen. Zo nam het bedrijf onlangs drie nieuwe Mercedes-trekkers in gebruik en recent werden ook nog vier nieuwe Nooteboom Manoovr semidiepladers aangeschaft.

Ter Linden Transport heeft zich gespecialiseerd in het vervoer van windmolens door heel Europa. Jaarlijks transporteert het bedrijf meer dan 200 windturbines. Om de wieken, torendelen en nacelles te vervoeren beschikt het bedrijf over een uitgebreide en moderne vloot met onder meer MWT Mega Windmill Transporters. Ter Linden heeft nu ook gekozen voor de Manoovr semidieplader. De nieuwste investering betreft vier stuks MPL-114-07(V), die in de afgelopen weken zijn afgeleverd aan Ter Linden.

Deze 7-assige uitschuifbare opleggers worden, vanwege de lage laadvloer, vooral ingezet voor het vervoer van nacelles en torendelen. Ook het hoog nuttig laadvermogen vanwege de pendelassen (12 ton per aslijn), de wendbaarheid door de hydraulische besturing en de 500 mm hoogteslag in de vering zijn mede doorslaggevend geweest in de keuze voor de Nooteboom Manoovr semidiepladers. Om in te spelen op toekomstige ontwikkelingen zijn deze semidiepladers al voorbereid voor uitbreiding met een Multidolly.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie