Truckwash 1 Group
| 11:13 | Arjan Olsthoorn

Truckwash 1 Group breidt uit naar Holten

Voorheen werd de huidige Truckwash locatie beheerd door Muller European Truck & Trailer Care, een bekende naam in de regio Holten. Naast het aanbieden van Truckwash-diensten, fungeert deze locatie als een allesomvattende oplossing voor het wagenpark. Je kan er terecht voor reparaties en onderhoud voor trucks, trailers, koelsystemen, laadkleppen, banden en alle andere onderdelen, van voor- tot achterbumper.

Truckwash 1 Group is verheugd de uitbreiding van haar netwerk aan te kondigen met een nieuwe locatie in Holten. Deze stap markeert een goede uitbreiding van de landelijke dekking, waarmee het bedrijf zijn positie als een van de grootste aanbieders van voertuigwasdiensten in Nederland versterkt.

13 locaties

Met meer dan 12 locaties verspreid over het hele land, en vanaf 1 mei met 13 locaties, zet Truckwash 1 Group haar ambitieuze groei voort. De nieuwe vestiging in Holten is strategisch gekozen vanwege de gunstige ligging en de aanwezigheid van een bestaande wasstraat met 3 washallen, waardoor Truckwash 1 Group voor het eerst voet aan de grond krijgt in deze regio.

“De keuze voor Holten als onze nieuwe locatie is weer een strategische, maar vooral een mooie zet voor de uitbreiding van onze dekking binnen Nederland,” zegt Johannes Snoek van Truckwash 1 Group. “Met deze uitbreiding kunnen we onze diensten aanbieden aan een breder publiek en onze aanwezigheid in Nederland verder versterken. Net zoals op onze andere locaties, streven we ernaar om de beste was-ervaring te bieden, ondersteund door onze passie voor schone voertuigen en uitstekende klantenservice.”

Over Truckwash 1 Group

Truckwash 1 Group staat bekend om haar kwalitatieve aanpak in de truckwash-industrie, met meer dan 12 locaties door heel Nederland. Het bedrijf zet zich in voor kwaliteit, gastvrijheid, professionaliteit, sfeer en efficiëntie, met de ambitie om haar diensten uit te breiden binnen Europa. Bij Truckwash 1 Group kunnen klanten terecht voor het wassen van vrachtwagens, bakwagens en alle andere bedrijfsvoertuigen, terwijl ze genieten van een lekker bakje koffie.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie