Noy kilometermiljonairs
| 14:12 | Rik Werner

Vier kilometermiljonairs Noy Logistics gaan ruim honderd keer de wereld rond

Noy Logistics in Heijen heeft vier chauffeurs in het zonnetje gezet. Niet zonder reden natuurlijk. Ze hebben ieder 1 miljoen kilometer gereden met hun Mercedes-Benz Actros MP2.

Het rijden van een miljoen kilometer staat volgens berekeningen van het transportbedrijf gelijk aan 25 keer de omtrek van de aarde. Bij elkaar reden de chauffeurs Han Nikkessen, Ton Thijssen, Ruud Koks en Fred Weijers dus ruim honderd keer de wereld rond voor Noy Logistics. Deze prestatie viel bij de Nederlandse Mercedes-Benz importeur in goede aarde.

Niet verwacht

Uit handen van manager Hans Teeuwen ontvingen de vier ‘kilometermiljonairs’ onder meer een map met een oorkonde en een gouden speld. ,,Wel gehoopt, maar niet verwacht’’, vertelt Han Nikkessen. ,,We hadden het al eens voorzichtig laten doorschemeren dat we de miljoen kilometers gepasseerd waren. En zelfs vanochtend hadden we het er nog over. Dat we nu deze waardering krijgen, vind ik heel bijzonder.”

Heel exceptioneel is de prestatie overigens nu ook weer niet. De Mercedesimporteur zet, indien getipt door de betreffende werkgever, wel vaker Mercedeschauffeurs in het zonnetje die de 1 miljoenkilometergrens passeren.

Lees ook: Mercedes maakt chauffeurs Noy Logistics wegwijs in noviteiten Actros

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

 

 

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie