Truckstar EV-event
| 09:40 | Freek Mulder

Truckstar EV-event: probeer zelf een elektrische truck

Heb je er al diverse verhalen over gehoord en er al meermaals over gelezen, maar heb je nog nooit in een elektrisch aangedreven vrachtwagen gereden? Dan is dit jouw kans. Op zaterdag 20 april organiseert Truckstar in samenwerking met een viertal truckfabrikanten een EV-event voor onze lezers.

Plaats van handeling is het parkeerterrein van Truckstop Truck-Inn Nobis te Asten. Daar word je ontvangen met een kop koffie. Vervolgens rijd je een vaste, afwisselende route van circa 20/25 minuten in de omgeving met een volledig elektrische truck. Zo kun je zelf ervaren hoe dat rijdt en voelt. Bij terugkomst is er alle tijd om na te praten over je ervaringen. Na afloop krijg je een goodiebag met wat leuke dingen mee.

Aanmelden is gratis!
Wil jij zelf ervaren hoe het is om met een elektrische Volvo, Mercedes, Renault of Scania te rijden, meld je dan aan voor 15 april en vul je hieronder je gegevens in. Wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt. Je krijgt uiterlijk dinsdag 16 april per e-mail te horen of je bent uitgenodigd.

4 Reacties
  1. Altijd diesel gereden nu dus nog en het lijkt me interessant om eens te horen en te voelen hoe zo iets rijd. Het word ten slotte toch de toekomst en belangrijker nog het laden en de acceleratie.
    Mocht het zo zijn dat ik mag deelnemen dan graag met een volvo dat is voor mij de ultieme truck.

  2. Hallo, heb de eactros mogen proberen in wörth pop de fabriek .maar zou de andere merken ook wel willen proberen om te kunnen vergelijken en of er veel verschillen zijn.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie