EuroTranspharma
| 15:35 | Rik Werner

Naam CISO Transport verdwijnt spoorslags bij overname door Frans Eurotranspharma

CISO Transport komt in Franse handen. Eurotranspharma heeft de Nederlandse vervoerder en distributeur van farmaceutische en medische producten per direct overgenomen.

Dat heeft EHDH, moederbedrijf van Eurotranspharma, vandaag bekend gemaakt. Met de overname verdwijnt de naam CISO Transport. De trucks worden in de kleuren van Eurotranspharma overgespoten.

Onderdeel

Directeur Wieger Spaapen lijkt de teloorgang van de naam CISO Transport niet te betreuren: ,,Ik ben blij en trots dat we vanaf vandaag onderdeel uitmaken van Eurotranspharma. Sinds CISO is gestart in 1997 hebben we gestaag onze diensten in Nederland en Europa uitgebreid naar distributie naar ziekenhuizen, groothandelaars, magazijnen, apotheken en zelfs tot bij de patiënt. Eurotranspharma is de toonaangevende vervoerder voor farmaceutische goederen in de Franse markt en geeft ons hiermee toegang tot alle Europese contacten van de logistieke pharmabedrijven en pharmaproducenten.”

Tweede

Spaapen krijgt de leiding over Eurotranspharma in Nederland en blijft daarmee in feite op zijn huidige post aan. CISO is deze week het tweede Nederlandse transportbedrijf dat in buitenlandse handen komt. DFDS Group nam gisteren Alphatrans over.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

 

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie