Zolder 2018
| 14:10 | Mascha Brinkkemper

Geldig van 13 juli 2018 tot 31 augustus 2018

Win kaarten voor de Truck GP 2018

Bewonder de pk-monsters en hun ‘temmers’ tijdens de Truck Grand Prix op 16 september. De FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix tilt de motorsport letterlijk naar een zwaardere gewichtsklasse. Zowel de weggiganten die meedoen aan het FIA Truck Racing Championship als die meedoen aan het Dutch Truck Racing Championship, razen over het asfalt met genoeg power om de tribunes te doen schudden. Een pure tour de force! Het circuit is voor de gelegenheid helemaal in chauffeursstijl gehuld. Verder op het programma: de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en de Cup & Tourwagen Trophy.

INTERNATIONALE TRUCKSHOW

Ook dit jaar is er weer een truckshow tijdens het gehele weekend. De combinatie van de Truck GP en de show op de paddock valt bij velen in de smaak. Op zondag maken de trucks nog een ererondje op het circuit. Voor meer informatie over het programma, kijk op: circuit-zolder.be.

Maak kans op één van de 200 kaarten
Wil jij dit evenement niet missen, doe dan mee met deze actie! Wij geven in samenwerking met Circuit Zolder namelijk 100 keer twee zondagskaarten weg voor de Truck Grand Prix op 16 september. Vul onderstaand formulier in en doe mee!

Meedoen is niet meer mogelijk

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie