| 13:24 | Marco Bloem

Kom voor muziek en gezelligheid naar de TT Hall!

De zaterdagavond kán niet zonder muziek. Mocht je nu op het middenterrein lopen, en je afvragen waar het podium zich bevindt, lees dan aandachtig dit bericht.

Gezelligheid van eigen bodem
De Hollandse Muziekavond is een begrip op het Truckstar Festival. Ook dit jaar is er weer een brede line-up met diverse artiesten van eigen bodem. We noemen ze allemaal maar even op: vanaf 19.15 staan achtereenvolgens Hessel Wijkstra, Henk Dissel, Mooi Wark, Helemaal Hollands, Monique Smit, Snollebollekes, John de Bever, Het Feestteam, Jannes én De Gebroeders Ko op de planken. Stuk voor stuk toppers die weten hoe ze een prachtig feest moeten bouwen!

DSC_0250

Nieuwe locatie
Om afgelasting door eventueel noodweer te voorkomen is de locatie dit jaar gewijzigd. We gaan voor zekerheid en verplaatsen daarom de muziekavond naar de TT-Hall. Die is bereikbaar via de Oude Noordlus. Zaterdagbezoekers, weekendbezoekers en kindere kunnen op vertoon van hun polsbandje gratis naar binnen.

Zwaar Transport-plein
De route naar de TT-Hall hebben we extra aantrekkelijk gemaakt. Op het circuitgedeelte bij de oude noordlus vind je zo’n 150 zwaar-transport trucks. Knappe staaltjes der techniek en stuk voor stuk indrukwekkend!

DSC_0125

Pendelbus
Voor wie geen zin heeft om te lopen, en voor de laatkomers rijdt er een gratis pendelbus. Deze rijdt vanaf het Welcome Center tussen 18.00 en 01.30.

Pendeldienst

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie