| 08:41 | Klaas-Jan van Roekel

Zin in zaterdag!

Het Truckstar Festival ontwaakt en dat is maar goed ook! Want vandaag, de officiële eerste dag van het Festival, belooft een schitterende dag te worden. Alle 2.200 (!) trucks hebben hun plekje gevonden en voor veel weekendbezoekers barstte gisteravond al het feest los. Vandaag verhogen we de feestvreugde met onder andere een afwisselend baanprogramma, waarin racetrucks, de altijd spectaculaire caravansrace en een motorstuntshow elkaar opvolgen. Check hier het gehele baanprogramma!

caravan

Verder is het natuurlijk genieten geblazen in de Mooiste Truckstraat en iets verderop de Showstraat. Op het binnenterrein vind je een gezellige chauffeursbraderie en op het beursplein vind je interessante partijen zoals de grote truckmerken, diverse toeleveranciers en andere transport gerelateerde organisaties.

DSC_5403

Uiteraard is ook langs de baan genoeg te zien: van prachtige eigenrijder trucks die op Assen al eerder prijzen in de wacht sleepten tot strak opgebouwde vloottrucks die een mooie afspiegeling vormen van het hedendaagse transport. Wanneer je vanavond echt alles gezien hebt is het tijd voor de kermis en natuurlijk de Hollandse Avond! Deze muziekavond is dit jaar in de TT Hall en daarmee zijn we er zeker van dat het weer geen spelbreker kan zijn. Lees hier meer over de deelnemers en de locatie van de Hollandse Avond!

mooi wark

Heb je nog vragen over toegangskaarten, bereikbaarheid of andere zaken? Check alle informatie op het Festival deel van onze website. Overigens blijf je ook op de hoogte via onze Facebookpagina, Twitterpagina, YouTube kanaal en Instagram account. Geniet van deze zinderende zaterdag!

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie