De Grote Truckstar Chauffeursenquête
| 13:54 | Korneel Luth

De Grote Truckstar Chauffeursenquête

Update: doe mee met de chauffeursenquête van 2020! Vul de vragenlijst nu in!
Als onderdeel van ons 35-jarig jubileum houden we een grote chauffeursenquête. Vul ‘m in en maak kans op ons Festivalmodel.

Het transport en het chauffeursvak gaan door woelige tijden. Er is veel veranderd sinds onze vorige grote chauffeursenquête vijf jaar geleden.

Waar staan we en waar gaan we heen?

Waar staan we nu met z’n allen en waar gaat het wegtransport heen? Dat we willen van jullie weten. Vul de Grote Chauffeursenquête in en help ons en je collega’s een goed beeld te geven van de beleving, de mooie dingen, de bedreigingen en de kansen die het chauffeursvak bieden.

Klik op deze link om de enquête online in te vullen en in te zenden.

Je vindt de enqûete ook afgedrukt in Truckstar 06/2015, die nu uit is. Op die manier kun je de vragen doornemen en voor jezelf alvast invullen.

Het daadwerkelijk invullen en opsturen kan echter alleen online via bovenstaande link.

Maak kans op ons Tekno-schaalmodel

Onder de deelnemers verloten we drie exemplaren van het Truckstar Festivalmodel 2015 – een waar collector’s item. Dit prachtige schaalmodel van Tekno is een naar Scandinavisch voorbeeld opgebouwde Volvo FH16 750 met Ekeri koel-oplegger met zijdeuren.

De Grote Truckstar Chauffeursenquête

De gegevens van de Grote Chauffeursenquête worden verzameld door Terraknowledge, een bureau dat zorg draagt voor een deskundige verwerking. Alle persoonsgebonden antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld. Invullen kan tot 9 juni.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie