| 12:01 | Arjan Olsthoorn

De grote Truckstar chauffeursenquête 2020

Twee keer eerder hielden wij een enquête onder onze chaufferende lezers, in 2010 en in 2015. Nu, vijf jaar verder, pakken wij deze inmiddels tot traditie geworden gewoonte weer op en vragen wij opnieuw hoe het chauffeursleven je bevalt (of niet). Zo ontstaat er een compleet beeld van het chauffeursleven van toen en nu. De uitslag van deze enquête publiceren we in onze jubileum-editie.

Dit jaar vieren we ons 40-jarig jubileum en daar hoort wederom een enquête bij. Vul De grote Truckstar chauffeursenquête in en maak kans op 1 van de 5 Truckstar jubileum-schaalmodellen!

Vul hier de enquête in!

Het transport en het chauffeursvak gaan door woelige tijden. Er is veel veranderd sinds onze vorige grote Truckstar chauffeursenquête vijf jaar geleden. Waar staat het transport nu en waar gaat het transport heen? Dat we willen van jullie weten.

Vul de enquête in via bovenstaande link, zodoende help je ons en je collega’s een goed beeld te geven van het chauffeursvak. Alsmede de beleving, de mooie dingen, de bedreigingen en de kansen die het vak bieden.

de grote truckstar chauffeursenquête

Vul de vragenlijst in en maak kans op een Truckstar jubileummodel van WSI.

Alle persoonsgebonden antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld. Wij geven anderen geen enkele inzage in de gegevens van de deelnemers aan onze enquête.

Doe mee met De grote Truckstar chauffeursenquête 2020!

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie