| 10:29 | Jasper Egberts

Ze zijn bekend!

De deelnemers aan de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland 2016.

Eén van de belangrijkste verkiezingen in Nederland is die van de Mooiste Truck van Nederland. Dit jaar zijn er weer 24 deelnemers verdeeld over acht categorieën. Alle 24 deelnemers staan tijdens het Festival per categorie opgesteld in de Mooiste Truckstraat. Daar kan iedereen de trucks van zeer dichtbij bewonderen en daar zal onze jury de 24 trucks stuk voor stuk beoordelen. Maar het plaatje wordt nog mooier wanneer de deelnemers op zondag per categorie acte de présence geven in de parade voor de tribune. Aansluitend volgt de bekendmaking: welke truck krijgt de titel Mooiste Truck van Nederland 2016.

Mooiste Truckstraat 2016

Dit jaar staan er opnieuw verschillende merken in de Mooiste Truckstraat. In 2016 zullen negen Volvo’s, negen Scania’s, vier DAF’s, een Iveco en een Mercedes het tegen elkaar opnemen. Benieuwd naar alle 24 deelnemers voor dit jaar? Klik dan hier.

Mooiste Truck van Nederland 2015

De DAF XF 460 van Jos Jansen werd vorig jaar verkozen tot de Mooiste Truck van Nederland 2015. 

De jury was diep onder de indruk van de DAF XF van Jos Jansen. De auto is uiterst origineel en heeft prachtige deels zelfbedachte en uitgewerkte elementen. Dit zijn de dichtgewerkte skylights in het dak, de klassieke DAF-letters boven de grille maar ook de prachtig vlak gemaakte achterwand. 

Volgens de jury komt dit alles zeer goed uit de verf. In combinatie met mooie, goed passende kleuren in een goed gedoseerd kleuren-schema staat er een superstrakke, warme, prachtige trekker.

Het interieur oogt mooi, rustig, en is uitgevoerd met nostalgische details.

De DAF van Jos Jansen is de mooiste!
Jos Jansen heeft de Mooiste Truck van Nederland 2015

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie