*

| 10:29 | Robert Servaas

Westdijk Transport neemt Balvert & Zn over

De overnames zijn niet van de lucht de laatste maanden. De jongste is die van Westdijk Transport B.V. dat de bedrijfsactiviteiten van het in Nieuwveen gevestigde Balvert & Zn B.V. per 7 januari 2019 heeft overgenomen. Het personeel is in dienst gekomen bij Westdijk Transport. Onder de overname valt ook al het transport- en hijsmaterieel van Balvert & Zn B.V. dat bestaat uit twintig trekkende eenheden, waarvan dertien eenheden zijn uitgerust met een autolaadkraan, 18 getrokken eenheden (aanhangers) en een minikraan van het merk Hoeflon.

Balvert & Zn B.V. heeft ruim 50 jaar ervaring in het transporteren, hijsen en verplaatsen van grote of zware ladingen in Nederland en daarbuiten en heeft door het gebruik van autolaadkranen een grote naam opgebouwd. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële verhuizingen, het (ver)plaatsen van zware machines, intern transport, het vijzelen en verplaatsen van lasten en het plaatsen van gevelelementen, kozijnen en glas. De kennis en ervaring waarover het personeel van Balvert & Zn B.V. beschikt, het unieke materieel en het brede pakket van hijs- en transportactiviteiten verbreedt het aanbod van diensten en daarmee het werkgebied van Westdijk Transport B.V. aanzienlijk. Het levert tevens een bredere en stabiele basis voor de toekomst.

Westdijk is gespecialiseerd in speciaal en zwaar transport tot 450 ton. Het wagenpark bestaat uit 75 trucks en 150 trailers. De firma heeft haar hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn en vestigingen in Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie