| 16:52 | Robert Servaas

Vijftigste DAF XF voor Steenbakkers Transport

Steenbakkers Transport BV noteert uitstekende verbruikscijfers met de nieuwe DAF XF Pure Excellence. Reden voor het in Boxtel gevestigde bedrijf om extra vaart te zetten achter de vernieuwing en verdere vergroening van de vloot. De 50ste DAF XF Euro 6 is onlangs afgeleverd door Van Hooft bedrijfswagen in Den Bosch. Nog eens 25 XF-trekkers staan voor dit jaar in bestelling.

De 50ste XF Euro 6 is een 450 FT met Super Space Cab. Alle eerdere afgeleverde versies zijn met de Space Cab uitgevoerd. De ervaringen met de nieuwe DAF’s zijn zeer goed en niet alleen qua verbruik. Ook de chauffeurs zijn zeer tevreden over het rijgedrag en comfort. De trekkers zijn 24/7 in bedrijf en dan vooral voor geconditioneerd transport en winkelbevoorrading. Steenbakkers Transport is hierin gespecialiseerd.

Steenbakkers Transport heeft ruim 70 trekkende eenheden en 46 koelvriesopleggers. Er zijn meer dan 100 mensen in dienst, goed opgeleide chauffeurs en medewerkers die zorgen voor een geoliede planning om goederen op tijd volgens afspraak bij de adressen af te leveren. Een discipline waarom het transportbedrijf bekend staat en waaraan ook de huidige uitbreiding is te danken.

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie