| 09:00 | Robert Servaas

Help Ad op weg naar herstel

Op 4 december 2015 veranderde het leven van Ad Fens dramatisch. Door een werkongeval veranderde Ad van een hardwerkende chauffeur met een druk sociaal leven in een man die voornamelijk op bed ligt. Alles wat hij graag deed kan hij nu niet meer. Zijn vrouw en zoon willen alles in het werk stellen om die situatie te veranderen. Lees hieronder hun relaas en help mee die wens te vervullen.

“Zoals enkele van jullie weten heeft Ad (mijn vader/man) nu bijna 42 maanden geleden een werk ongeval gehad en ligt hij nu al meer dan 3 jaar op bed met  zenuwbanen beschadiging en verlamming in onderbeen. Hij is nu behandeld in vijf verschillende ziekenhuizen, gezien bij zoveel meer artsen en iedere arts schrijft weer iets anders voor, geeft een spuitje hier en een spuitje daar, het resultaat; meer pijn en geen verbetering. De doktoren in Nederland hebben gezegd dat hij er mee moet leren leven, 24/7 ondraaglijke pijn en bijna niet meer in staat om zelf te lopen.”

“Maar wij geven niet op, in Minnesota is de wereldbekende Mayo Clinic (mayoclinic.org). Geavanceerde behandeling en onderzoek. Mayo Clinic-patiënten hebben toegang tot de nieuwste beeldvormende en diagnostische hulpmiddelen die beschikbaar zijn, en er is een lange geschiedenis van Mayo Clinic-wetenschappers die geavanceerde technologieën voor patiëntenzorg ontwikkelen. De praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van moeilijke gevallen door middel van tertiaire zorg, en we willen proberen om toch nog een weg te vinden om Ad te kunnen behandelen. Mayo Clinic-artsen die getraind zijn in hersen- en zenuwstelselcondities (neurologen), zenuwstelselchirurgie (neurochirurgen) en andere gebieden werken samen om zorg te verlenen. Mayo Clinic-specialisten behandelen jaarlijks bijna 10.000 mensen met perifere neuropathie. Mayo Clinic in Rochester, Minn., staat op nummer 1 voor neurologie en neurochirurgie in de VS. Er zijn verschillende methodes die ze gebruiken, en dit kost uiteraard geld. Aangezien het in Amerika is, betaalt de verzekering niets en daarom hopen we door middel van GoFund genoeg geld in te zamelen om Ad te laten behandelen. Iedere dollar/euro helpt voor welke we erg dankbaar zijn.”

“Alvast bedankt voor jullie gift en hopelijk zal Ad weer zonder pijn kunnen leven of misschien als wonderen echt bestaan, weer kunnen lopen.”

Jose en Damaris

Ook meehelpen aan het herstel van Ad, klik hier voor de doneeractie.

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie