Vijf maal Renault Premium Lander
| 12:22 | Truckstar Redactie

Vijf maal Renault Premium Lander

Een bijzondere order voor transportbedrijf N.H. Wempe uit Spaarndam. Het bedrijf nam onlangs maar liefst vijf Renault Premium Landers in 6×2 configuratie in gebruik.

De order springt eruit vanwege de uiteenlopende opbouwconfiguraties van de trucks.  Geen van de voertuigen is identiek en daarom koos het bedrijf in overleg met dealer Zonneveld Bedrijfswagens voor een gefaseerde uitlevering.

De carrosseriewerkzaamheden zijn uitgevoerd in de eigen werkplaats van Zonneveld. Het ging hierbij zowel om nieuwbouw als het overzetten en optimaliseren van bestaande carrosserieën. Door de gefaseerde uitlevering bleef het materiaal continue inzetbaar en ondervonden opdrachtgevers geen hinder van de vernieuwingen binnen het wagenpark. 

Bouwsector
De Renault Premium Lander is speciaal ontwikkeld voor de bouwsector en geschikt voor allerlei denkbare configuraties. Op het gebied van veiligheid en milieu voldoen de trucks aan de hoogste eisen van dit moment. 

“Zonneveld is een bewuste keuze”, vertelt directeur/eigenaar Jan Wempe. “We zochten naar een betrouwbare en innovatieve partner. Zonneveld kon door hun ‘in-house’ faciliteiten deze vraag volledig invullen.” 

Foto: Vijf maal Renault Premium Lander 380.26 6×2, opgebouwd voor verschillende toepassingen. 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie