Jos Heeren Transport
| 12:21 | Bert Mateboer

S-Way lowdekker voor Jos Heeren Transport

Jos Heeren Transport is sinds kort de trotse eigenaar van een nieuwe Iveco S-Way met 420 pk. Het transportbedrijf uit Hilvarenbeek heeft zich gespecialiseerd in onder andere (volume)transport. Daardoor hebben zij een lowdekker met een schotelhoogte van 95 centimeter aangeschaft.

Pieter Heeren was als mede-eigenaar van Jos Heeren Transport vanaf de introductie in Madrid al onder de indruk van de nieuwe S-Way. “Wij waren zoekende naar een nieuwe truck en mijn interesse was daardoor gelijk erg sterk. Met verschillende chauffeurs ben ik naar de Ride & Drive dagen in Etten-Leur geweest. Zij hebben daar een stukje gereden en waren allemaal erg enthousiast over de truck. Dat was mooi om te zien!”

Jos Heeren Transport

Jos Heeren Transport is sinds kort de trotse eigenaar van een nieuwe Iveco S-Way met 420 pk lowdekker. Het transportbedrijf uit Hilvarenbeek heeft zich gespecialiseerd in onder andere (volume)transport.

De Iveco van Jos Heeren Transport wordt ingezet voor het volumetransport richting de Benelux en Noord-Frankrijk (regio Lille en Metz). Deze is voorzien van 420 pk, waarmee het bedrijf prima uit te voeten kan. Voor de chauffeurs is het hun thuis weg van huis, vandaar dat de truck ook is voorzien van alle comfort. De nieuwe truck is uitgerust met een onder de cabine geïntegreerde standairco en een standkachel, waardoor de luchtweerstand wordt verlaagd en de truck minder brandstof verbruikt. Bovendien beschikt de chauffeur over een koelkast, magnetron en een degelijke
omvormer, zodat hij alle voorzieningen optimaal kan gebruiken. Daarnaast heeft Jos Heeren Transport ook voor een Hi-Connect infotainmentsysteem inclusief TomTom trucknavigatie gekozen. Hierdoor staat de chauffeur in rechtstreekse verbinding met zijn fleetmanager. Door de data uit het systeem heeft diegene in realtime zicht op de actuele locatie, rijen rusttijden, brandstofverbruik en de algehele ‘gezondheid’ van de truck.

Positief ook in moeilijke tijden
Pieter Heeren: “Het is erg lastig om chauffeurs te werven. Dus dan moet je als transportbedrijf zorgen voor nette wagens met uitstraling en met alles erop en eraan. We blijven daarom positief en investeren graag in nieuw materieel, ook in de huidige situatie waar we in verkeren door de coronacrisis. Ik denk dat we zeker tegemoetkomen aan de wensen van de chauffeur door de aanschaf van deze nieuwe truck, waardoor zij graag bij ons willen werken. Er staat een prachtige truck die volledig voldoet aan onze wensen!”

Lees ook
Haumann neemt drie Iveco’s S-Way in gebruik

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie