Haumann
| 10:33 | Arjan Olsthoorn

Haumann neemt drie Iveco’s S-Way in gebruik

Transportbedrijf Haumann BV is sinds kort de trotse eigenaar van drie Iveco’s S-Way, geleverd door Charles Feijts Bedrijfswagens Venlo. Het transportbedrijf uit Well zet hiermee de succesvolle samenwerking met de Iveco-dealer verder voort met de intrede van de vierde generatie Iveco.

Otto Peter spreekt als eigenaar van Transportbedrijf Haumann BV met trots over zijn nieuwe trucks. “Ik ben samen met Bart Broekmans, Verkoopadviseur bij CFG Venlo in Zolder geweest bij de Belgian Truck Grand Prix. Daar heb ik de wagens voor het eerst gezien en ik was gelijk onder de indruk. Daarnaast ben ik ook bij de S-Way Ride & Drive dagen in Venlo geweest, vanuit daar is het balletje gaan rollen en is deze deal tot stand gekomen,” aldus Peter.

Lange samenwerking krijgt vervolg
Dat Charles Feijts Bedrijfswagens en Transportbedrijf Haumann kunnen bouwen op een fijne werkrelatie van ruim 30 jaar, blijkt uit het feit dat het transportbedrijf een gloednieuwe geladen walking floor trailer beschikbaar stelde voor de Ride & Drive dagen in Venlo. Otto Peter: “Sinds 1989 rijden wij al met dit merk. We zijn zeer te spreken over de werkplaats bij CFG. Als het nodig is, dan kunnen we hen altijd bereiken.” Het is voor CFG een waardering om weer drie trucks bij een trouwe klant als Haumann te kunnen leveren.

Haumann

Het transportbedrijf uit Well zet de succesvolle samenwerking met Iveco voort met de intrede van de vierde generatie Iveco.

Voorzien van alle comfort
De chauffeurs beschikken in de S-Way over premium rijcomfort. Zo zijn de drie trucks van het transportbedrijf rijkelijk uitgevoerd. Onder andere standairco, een standkachel, twee grote koelkasten inclusief vriesvak, een magnetron en luxe stoelen met verwarming en ventilatie. Daarnaast stappen ze ook een nieuwe wereld binnen van connectiviteit, door de aanwezigheid van het infotainmentsysteem, inclusief achteruitrijcamera. De chauffeur beschikt hierdoor over TomTom-trucknavigatie en staat tegelijkertijd in rechtstreekse verbinding met zijn fleetmanager. Door de data uit dit systeem heeft de fleetmanager van Transportbedrijf Haumann in realtime zicht op alle informatie. Dit zijn de actuele locatie, rij- en rusttijden, brandstofverbruik en de ‘gezondheid’ van de truck.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie