Renault
| 16:35 | Arjan Olsthoorn

Renault Trucks presenteert nieuwe TCK-range op 8 juli

Renault Trucks presenteert de nieuwe modellen van de T, T High, C en K  tijdens een digitaal event. Dat vindt plaats op 8 juli 2021. Dit is een unieke gelegenheid aldus de Franse truckfabrikant. Tijdens het digitale evenement is het mogelijk om te ontdekken welke veranderingen zijn doorgevoerd aan de voertuigen. Op zowel het gebied van productiviteit voor de klant als comfort en veiligheid voor de chauffeur.

Na de onthulling van de nieuwe T-, T High-, C- en K-modellen in de videogame Euro Trucks Simulator 2, nodigt Renault Trucks al zijn publiek uit voor een digitaal event. Daar worden de nieuwe vrachtwagens fysiek voorgesteld. Het event vindt plaats op 8 juli 2021 met keuze uit twee tijdstippen, 13.00 uur of 19.00 uur.

Presentaties

De kijkers zullen kennismaken met de nieuwe voertuigen en de bijbehorende diensten via verschillende presentaties, onder meer door Bruno Blin, President van Renault Trucks en Florence Simonet, Vice President After Sales en Services. Paul Daintree, Design Director van Renault Trucks, zal ook de deuren van de tot de verbeelding sprekende Design Hall’ openen en de verbeteringen aan de binnen- en buitenkant van de cabine toelichten.

Naast de originele Engelse versie van de presentaties zullen er ondertitelingen in veertien talen beschikbaar zijn.

Winnaar ontwerpwedstrijd

Wie heeft de door Renault Trucks en SCS Software georganiseerde internationale ontwerpwedstrijd op ETS 2 gewonnen? Om 19.30 uur, aan het einde van het event, worden de deelnemers uitgenodigd om verbinding te maken met het Twitch-account van SCS Software, de uitgever van Euro Trucks Simulator 2. Aldaar wordt bekendgemaakt wie de winnaar van de internationale ontwerpwedstrijd is.

De winnaar, die door de fans van het merk op de sociale netwerken is gekozen uit vijf finalisten, zal zijn ontwerp live kunnen zien op een echte vrachtwagen. 

Registreren

Registreer voor de launch op 8 juli kan via deze link.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie