| 15:18 | Freek Mulder

Renault Trucks Dakar Day 2019

Truckstar en Renault organiseerden afgelopen dinsdag 18 juni de Dakar Day. Zo’n dertig Truckstarlezers genoten van een gezellige ochtend vol vermaak. Zo konden de deelnemers met een high tech 3D racesimulator een F1 rondje op het circuit van Zandvoort racen. Daarmee kreeg men een voorproefje van hetgeen Max Verstappen en collega’s te wachten staat in mei 2020.

Op de zonovergoten crossbaan van msv Salz werden ook rondjes geknald door het Renault Mammoet Rallysport-team van Martin van den Brink. Iedereen mocht twee rondjes mee en dat leverde mooie verhalen en vrolijke gezichten op.

Tot slot kon men in diverse nieuwe Renault voertuigen een leuke route op de openbare weg rijden. Vanzelfsprekend was ook de zorg voor de innerlijke mens door Renault tot in de puntjes geregeld en werd er de dag afgesloten met een lekkere lunch. Voor de deelnemers werd het een onvergetelijke dag.

Klik hier voor bewegende beelden

1 Reactie
  1. Zelf mocht ik aanwezig zijn met onze nieuwe “Renault T high” Lestruck welke we konden inzetten als demo voor bezoekers zonder C-rijbewijs. Ik heb beide dagen met veel mensen mogen rondrijden aan de grens van Amersfoort en voor bijna allemaal was dit een eerste ervaring met de vrachtauto en allemaal super positief. Zeker voor vele een onvergetelijke dag.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie