*

Renault Truck voor Noordendorp Transport
| 13:21 | Boudewijn Bos

Renault Truck voor Noordendorp Transport

Noordendorp Transport uit Haaksbergen heeft onlangs een Renault Trucks T met 430 pk in gebruik genomen. De trekker wordt ingezet voor het transport van onder andere bouwmaterialen.

Het kostenplaatje en de van dealer Nijwa Hengelo waren voor het bedrijf redenen om voor een Renault-truck te kiezen. Michel Wentink, directeur van Noordendorp Transport legt uit: “Blijven innoveren is ons motto. De Renault T is echt een nieuwe generatie trucks met totaal nieuwe techniek. Voor ons is het merk nieuw in ons wagenpark, maar de eerste ervaringen zijn goed.”

Gunstige functie

De gunstige Total Cost of Ownership was voor Noordendorp Transport een van de redenen om voor de Renault Trucks T met 430 pk te kiezen: “Voor ons is de TCO van belang en Renault Trucks kon ons hierin echt overtuigen. We gaan deze trekker nadrukkelijk volgen. Daarnaast is er het contact met onze dealer Nijwa in Hengelo. De service die zij waarmaken gaf ons vertrouwen in het product een extra boost.”

Renault Truck voor Noordendorp Transport
Renault Trucks T met 430 pk van Noordendorp Transport.

Noordendorp Transport

Noordendorp Transport B.V. werd in 1914 opgericht. Het bedrijf is uitgegroeid tot een dynamisch transportbedrijf dat met behulp van professionele, gemotiveerde medewerkers en een uitgebreid modern wagenpark voor ieder vervoersvraagstuk een passende oplossing heeft. Noordendorp is gespecialiseerd in vervoer voor retailers, productiebedrijven en bouwbedrijven. Op dit moment beschikt Noordendorp Transport over 43 vrachtwagens en 55 opleggers. Het bedrijf heeft ruim 80 medewerkers.

 

Klik hier voor al het Renault nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie