| 10:43 | Angelica van Veen

Geldig van 28 december 2018 tot 24 januari 2019

Mega Mail en Win

18 Reacties
 1. “Hieronder staan de prijzen die je kunt winnen. Klik op de omschrijving, vul het formulier in en maak kans op die prachtige prijs!”
  dan doe ik dat en krijg ik dit als antwoord….
  Oops! There isn’t a Wishpond Campaign published to this page.

  wat wordt bedoel met dit bericht? dit krijg ik elke keer te zien als ik kijk op de omschrijving.

 2. op blz. 51 van truckstar zwaar & speciaal transport special 2019, staat dat mammoet merchandisse meedoet en 3 modellen weggeeft van de mammoet Scania R 620 + K25 18 liner + trafo.
  helaas kom ik dit nergens tegen in de lijst.

 3. Leuke actie!! Een schaalmodel van de volvo limited edition zou leuk zijn, ik rij al volvo sinds 1995. Ik ben lid sinds 1988 en als julie zo door blijven gaan komen daar nog heel veel jaren bij.

 4. Ik ben een super fan ben nu al 3jaar abonee en nog altijd geen spijt van.

  Het is men droom om in de vrachtwagen wereld te gaan de festivals van truckstar zijn geweldig tot in de puntjes is het geregeld dus je zou me een groot plezier doen om 1van de prijzen te kunnen ontvangen voor bij men collectie toetevoegen.

 5. Beste truckstar, hierbij wil ik ook kans maken op een van de mooie prijzen voor mijn zoon die bijna 18 jaar word, die vanaf kleins af aan al dol is op vrachtwagens.en ook vrachtwagen chauffeur wil worden. We gaan ook elk jaar naar truckfestival in Assen mooiste festival wat er is voor hem hij kijkt altijd ze ogen uit. Hij gaat na het afronden van zijn vmbo opleiding het nieuwe jaar transport en logistiek opleiding volgen het zou toch geweldig zijn dat hij zo mooie prijs bij uw kan winnen😉🚚🚛

 6. vroeger toen ik nog met de truck rond tufte las ik truckstar ergens onderweg in truckstops maar sinds ik met pensioen ben heb ik mij een abonnement aangeschaft heb nu meer tijd om alles met meer aandacht telezen en misschien ook nog een verrasings prijsje in de wacht te slepen

 7. van velthoven louis vroeger las ik truckstar ergens ondeweg maar sinds ik met pensioen ben heb ik me een abonnement aangeschaft nu heb ik meer tijd om alles meer ontspannen te lezen vandaar ook dit berichtje en misschien ook iets winnen is wel leuk

 8. Hallo ik wil graag meedoen ,omdat mijn man jaren vrachtwagenchauffeur is geweest en er nog gek op is ,doe ik graag mee .
  Graag een miniatuur ,hij heeft een vitrine kast vol ,maar er kan er nog wel een bij.
  En Hij wil graag weer Abonnee worden van Truckstar
  Met Vriendelijke Groet

 9. Ik vind truckstar een geweldig blad om te lezen ook al ben gepensioneerd.
  Tevens ben ik een verwoed miniatuur bouwer in 1:50 en spaar en maak ik modellen in deze schaal.
  ik hoop dat jullie nog lang doorgaan met het blad, want ik lees het met veel plezier.
  Met vriendelijke groet,
  P.J. van der Perk.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie