Lekker lage instap bij Renault Access
| 11:58 | Bert Mateboer

Lekker lage instap bij Renault Access

De Renault Trucks D Access is nu beschikbaar met Euro 6-motor. Kenmerkend aan het voertuig is de lage cabine-instap waardoor de truck geschikt is voor taken waarbij veel in en uit moet worden gestapt.

De cabine-instap van de Renault Trucks D Access bevindt zich 435 mm boven de grond. Het portier aan de bijrijderszijde biedt met een opening van 80° een ruime toegang tot de cabine, optioneel kan het bijrijdersportier ook als ‘busportier’ besteld worden. “De Renault Trucks D Access met low entry cab vereenvoudigt het werk van onder andere vuilnismannen en distributiechauffeurs.

Enorm zichtveld

Voor een beter zichtveld voor chauffeurs is de D Access voorzien van een extra grote voorruit. Het zichtveld is 220° en heeft minder dan 15° aan dode hoeken. Bovendien bevindt de chauffeursstoel zich op een lage positie, op voetgangersniveau. De cabinevloer van de Renault Trucks D Access is volledig vlak. Het voertuig heeft een stahoogte van twee meter waardoor de chauffeur zich makkelijk door de cabine kan bewegen. De Renault Trucks D Acsess kan daarnaast worden voorzien van een bank met drie comfortabele zitplaatsen.

De Access kan ook nog worden besteld in een extra smalle uitvoering van 2,29 meter. De Renault Trucks D Access is voorzien van de Euro 6 DTI 8 motor en is verkrijgbaar in 280 en 320 pk. De truck beschikt over een automatische Allison 3000 versnellingsbak aangepast voor huisvuilinzameling.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie