Chauffeurs: weinig problemen met nachtwerk
| 18:16 | Korneel Luth

Laat ze maar komen!

Praktisch alles staat klaar op het TT Circuit, dus eh… komt u maar!

Of het om de honderden trucks die langs de baan komen te staan, of de vele internationale en Nederlandse show- en special paint-trucks, de klassiekers, de Amerikanen: wij zijn er klaar voor!

Donderdag is er opnieuw door velen een bult werk verzet. Nóg meer vlaggetjes zijn opgehangen, mobiele toiletten zijn gebracht en gelost, het zand voor op de baan is gestrooid, stands en marktkramen zijn opgebouwd, enkele trucks staan reeds op het beursplein en achter de schermen is er nog veel meer geregeld.

2.200 trucks en meer dan 50.000 bezoekers!

Dit allemaal om de komst van de 2.200 deelnemende trucks mogelijk te maken, én de meer dan vijftigduizend verwachte bezoekers!

Laat ze maar komen!
Op de Iveco-stand kun je het komend weekend enkele pareltjes uit het verleden bewonderen.

Laat ze maar komen!
Een oude bekende is er ook al: Hans Brolsma met zijn chique FH Classic.

Aankomst is spektakel op zich

De aankomst van al die trucks is een spektakel op zich. Ieder jaar staan duizenden mensen langs de A28 en andere wegen om naar de trucks te zwaaien. Eerst komen alle trucks uit de speciale categorieën binnen, gevolgd door alle trucks die langs de baan komen te staan. 

Verwacht wordt dat rond middernacht de trucks allemaal binnen zijn, en daarmee zal het Truckstar Festival 2015 dan offcieurs begonnen zijn. Op zaterdagochtend om 10:00 volgt de offciële opening, met de start van het baanprogramma – wat uiteraard weer vol spanning, rook, herrie en sensatie zal zitten!

We zien je op Assen!!

Klik hier voor het volledige baanprogramma 2015

Laat ze maar komen!
De Mooiste Truckstraat is er eveneens klaar voor.

Laat ze maar komen!
Sommige standhouders op het beursplein komen met originele voertuigen.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie