Nieuwe aanrijroute Festival
| 07:21 | Korneel Luth

Nieuwe aanrijroute Festival

Kom je vanuit Zwolle, dan neem je de nieuwe afrit 31a.

Ook al is het Truckstar Festival een vertrouwd baken van gezelligheid in transportland, ieder jaar is er wel iets nieuws.

Zo is dit jaar de aanrijroute, komende vanuit Zwolle, verlegd. Rijkswaterstaat heeft onlangs de nieuwe afrit 31a geopend. Alle trucks die vanuit zuidelijke richting komen en aan het Truckstar Festival 2015 deelnemen, nemen deze afslag direct naar het TT Circuit.

Trucks die vanuit het noorden komen (Drachten en Assen-Noord) volgen de gebruikelijke route via afslag 32. Het gebruik van de beide afritten zal het inrijden van het Truckstar Festival vergemakkelijken, en wellicht ook versnellen.

Bij file-vorming: blijf op rechterbaan

Daarnaast is het volgende belangrijk: Komen jullie met de trucks op de A28 voor Assen tot stilstand vanwege filevorming, blijf dan achter elkaar op de rechterbaan staan. Overig verkeer kan dan gebruik maken van de linkerbaan en passeren. De vluchtstrook moet te allen tijde vrij blijven. Het kan zijn dat de politie hierop controleert.

Als er echter één doelgroep is die dat verkeersinzicht wél heeft, zijn jullie het natuurlijk. Verder staat ons dan niets meer in de weg om een top-weekend te hebben! Tot vanmiddag/vanavond!

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie