Henk Smid Transport
| 15:04 | Arjan Olsthoorn

K&DTC Groep neemt Henk Smid Transport & Expeditie over

Na intensieve gesprekken inzake een integratie van Henk Smid Transport binnen de K&DTC groep (DTC Surhuisterveen BV en Koning & Drenth BV) hebben beide directies besloten om de krachten te bundelen.

Dat laat de directie van de bedrijven weten via een verklaring. “Door gezamenlijk de toekomst tegemoet te betreden zijn er veel synergievoordelen. Zoals groter volume, gezamenlijke inkoop, bundeling van onderhoud en reparatie, combineren van vrachten en breder aanbod van transport. Daarnaast kan is het mogelijk om enorm te profiteren van elkaars netwerk en kennis.”

Henk Smid Transport

Henk Smid Transport blijft in de huidige vorm bestaan en zal de werkzaamheden onder eigen naam blijven uitvoeren. Alle medewerkers en charters zullen hun activiteiten blijven voortzetten voor het transportbedrijf. Henk Smid Transport transporteert en verzorgd dagelijks het vervoer van losgestorte producten. Hoofdzakelijk met walking floors binnen Nederland. Echter beschikken ook zij over de benodigde afvaltransportvergunningen voor Duitsland en Belgie. Dagelijks rijden er 20 combinaties bestaande uit walking floors en 30ft open top containers op een kiepchassis.

DTC

DTC is Dé Transport Compagnon en specialist op het gebied van vervoer van afval, maar kan daarnaast ook alle andere soorten ladingen vervoeren. Het huidige werkgebied omvat Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. DTC beschikt over alle (afval)vergunningen voor het vervoer van groene lijst, rode lijst en ADR afval. Tevens zijn ze geregistreerd voor het vervoer van dierlijke restproducten. Dagelijks rijden er 55 combinaties bestaande uit walking floors, tautliners en containerauto’s.

DTC

Koning en Drenth

Koning en Drenth is specialist op het gebied van losgestorte goederen. Naast het vervoer met walking floors, (vloeistofdichte) kippers en containerauto’s rijdt het bedrijf ook met ADR containers, mestopleggers en tautliners. Dagelijks worden er op dit moment zo’n 40 combinaties aangestuurd. Hun werkgebied is Nederland, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Luxemburg en Denemarken. Koning en Drenth beschikt over alle benodigde (afval)vergunningen voor het vervoer van groene lijst, rode lijst en ADR afval. Tevens zijn ook zij geregistreerd voor het vervoer van dierlijke restproducten en zijn ze GMP gecertificeerd. Daarnaast beschikt Koning en Drenth over een eigen werkplaats, wasstraat en spoelplek.

Koning en Drenth

“Gezamenlijk kunnen we nu alle mogelijke vormen van (afval)transport voor de gezamenlijke klanten verzorgen en is ook de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten gewaarborgd.”

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie