Ematra start met levering Effer kranen
| 15:35 | Truckstar Redactie

Ematra start met levering Effer kranen

Ematra Hydrauliek voor opbouw en onderhoud autolaadkranen

Ematra Richttechniek uit Barneveld, heeft zijn activiteiten uitgebreid met de verkoop en montage van Effer autolaadkranen. Tijdens de hydraulica- en transportshow ‘Kracht & Precisie’ in Sneek presenteert Ematra zichzelf aanstaand weekend als de officiële nieuwe verkooppartner van Effer voor de regio Midden-Nederland.

Installatie en opbouw

Binnen Ematra Richttechniek wordt de tak Ematra Hydrauliek verantwoordelijk voor de verkoop, de montage en het keuren van de autolaadkranen van Effer, evenals het onderhoud ervan. “Met name de installatie en opbouw van autolaadkranen moet op een constructief verantwoorde wijze uitgevoerd worden, en dat vergt veel vakkennis,” verklaart Gert van Rootselaar, directeur van Ematra Richttechniek. “Als specialist op het gebied van truckschadeherstel is het leveren van nieuwe autolaadkranen een logisch vervolg op onze huidige activiteiten, en met Effer leveren wij een merk dat net als Ematra staat voor topkwaliteit.”

Ematra wordt per direct verantwoordelijk voor de verkoop en montage van het Italiaanse merk Effer voor de regio Midden-Nederland. “Importeur Kluytmans vertegenwoordigt Effer in het zuiden van ons land, terwijl Techniek Service Sneek, een vaste partner van ons, de Effer autolaadkranenspecialist is voor het noorden van het land,” licht Van Rootselaar toe.

Meer informatie op www.ematrahydrauliek.nl

Foto: Zwitserse Scania met een flinke Effer kraan achter de cabine 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie