Brand verwoest Special Interior
| 13:47 | Korneel Luth

Brand verwoest Special Interior

Een grote brand heeft afgelopen nacht het bedrijfspand van Special Interior geheel verwoest.

Een dramatisch bericht uit Urk, waar na een felle brand niets meer over is van het pand van Special Interior Truckstofferingen.

In het pand stonden tevens vier trucks, waarvan één deelnemer aan de Mooiste Truck van Nederland-verkiezing, straks tijdens het Truckstar Festival. Deze trucks zijn net als het pand, verloren gegaan.

‘Niets meer te redden’

“Over de oorzaak kunnen wij nog helemaal niks zeggen”, vertelt Laurens Geers van Special Interior telefonisch aan Truckstar. “Dat wordt momenteel onderzocht door experts.”

“Wij werden vannacht gebeld door de buurman en om tien voor drie waren we ter plaatse. Maar toen viel er al niets meer te redden. Het vuur was al om half twee ontstaan.”

‘We gaan door in Dronten’

“Maar we gaan wel door”, vervolgt Laurens vastbesloten. “De verhuisplannen waren er al, en uiterlijk 10 augustus gaan we open op onze nieuwe locatie aan De Vecht 2 te Dronten.”

Klanten die een bestelling hadden staan, wordt gevraagd een email te sturen naar klantenservice@specialinterior.com.

Het gehele Truckstar-team wenst Special Interior en de eigenaren/chauffeurs van de verloren auto’s sterkte met deze bizarre tegenslag. Laurens: “Het zal een flinke uitdaging worden om de komende maanden alles weer bij te werken maar wij laten ons hierdoor niet uit het veld slaan!”

Foto: Het bedrijfspand van Special Interior Truckstofferingen in Urk een tijdje geleden.

Klik hier voor de Facebook-pagina van Special Interior Truckstofferingen

Klik hier voor de website van Special Interior Truckstofferingen

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie