Wie wil een week FH16 750 rijden?
| 10:56 | Korneel Luth

Wie wil een week FH16 750 rijden?

Een bijzondere veilingsactie: de hoogste bieder mag een week zijn werk doen met een Volvo FH16 750.

Zoals velen inmiddels bekend is, houdt chauffeur Evert Morren geregeld veilingen op Facebook. Morren is de beheerder van de succesvolle Facebook-pagina New FH-4. Hij verkoopt sinds een tijdje truck-gerelateerde zaken zoals schaalmodellen, waarbij de opbrengst naar de Stichting Hoogvliegers gaat.

Unieke actie

Maar wat er nu geveild wordt, is bijzonder: een week (dubbelbemand) met een Volvo FH16 750 rijden. Het gaat om de week van vrijdag 21 augustus tot vrijdag 28 augustus, waarbij de truck, op die dag ’s morgens uiterlijk weer terug moet zijn.

De actie is met recht uniek te noemen want het mogen werken met de sterkste Europese productie-truck is nou eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Bovendien zijn wij een dergelijk ‘veilingsobject’ nog niet eerder tegengekomen.

Truck van Volvo Trucks Nederland

Volvo Trucks Nederland stelt de auto beschikbaar, inclusief verzekering, eurovignet en een volle tank brandstof. Ook inclusief in de deal is Evert Morren als tweede chauffeur.

De bestemming is geheel vrij, en kan overal in Europa zijn. Let wel: maut/peage-kosten en tunnel/boot/trein-kosten worden niet vergoed.

Doe een bod!

Wil jij een week lang je werk te doen met de Volvo FH16 750? Kijk dan op de Facebook-pagina New FH-4 en doe een bod!

De opbrengst gaat uiteraard naar de Stichting Hoogvliegers en de winnaar wordt op zondag 26 juli tijdens het Truckstar Festival bekend gemaakt op de Volvo-stand.

Foto: Het gaat om een identieke 4×2-trekker.

Lees ook: Chauffeurs-cheque voor Hoogvliegers

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Klik hier voor alle Volvo-nieuws

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie