*

| 11:56 | Bert Mateboer

Bas van Herk oogst veel lof met dikke T

Eigenrijder Bas van Herk heeft heel wat bekijks met zijn nieuwe Renault T High drie-asser. Hij krijgt massa’s complimenten voor de fraaie kleurstelling van de Renault die er dankzij de voorloopas extra stoer uitziet.

,,Ik wilde niet dezelfde oranje kleur als van mijn vorige Renault T’’, vertelt Bas. ,,Maar het moest er wel een beetje in de buurt zitten. Vandaar dat ik voor een soort metallic-rood heb gekozen dat meer de kant van de kleur koper opgaat. Door rode en witte accenten is de lijn van de auto meer benadrukt.’’ Het resultaat mag er zijn en Bas krijgt er ongelooflijk veel positieve reacties op.

Voorloopas voor betere gewichtsverdeling

Bas bleef trouw aan het merk Renault waar hij goede ervaringen mee heeft. Dit keer bestelde hij een T High met 13 liter motor van 520 pk. Omdat hij in het containertransport regelmatig met zware vrachten te maken heeft koos hij voor een 6×2 met voorloopas. Daardoor zit hij wat gewichtsverdeling betreft vrijwel altijd goed.

Het ontwerp voor de nieuwe T is gemaakt door RTS Design. De opbouw van het plaatwerk is gedaan door las- en constructiebedrijf A.C. den Hartog, terwijl Truckspuiterij Bronk verantwoordelijk is voor het spuitwerk.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie