Amerikareis 2019
| 12:51 | Angelica van Veen

25 mei tot 9 juni

Amerikareis 2019

Amerikareis 2019. Zaterdag 25 mei t/m zondag 9 juni 2019.

Go to the States! Las Vegas – Death Valley – Carson City – Reno – San Francisco.

De Dutch Mack Fanclub gaat weer naar Amerika! Eind mei 2019 organiseert deze actieve club weer een prachtige 16-daagse trip voor de echte truckliefhebbers. Dit jaar start de reis in Las Vegas en eindigt in Los Angeles. Geniet onderweg van diverse hoogtepunten als de Hooverdam, Carson City, de AHTS Show in Reno, San Francisco en het beroemde Monterey.

Dag 1.
Vandaag vliegen we van Schiphol via Washington DC naar Las Vegas. Na aankomst halen we onze busjes op bij het Autoverhuurbedrijf en rijden we naar ons hotel in de mooie stad Las Vegas, wie weet komen we tijdens deze reis al de eerste de Amerikaanse trucks onderweg tegen!
Dag 2.
We staan vroeg op, er staat een tour naar de Hooverdam op het programma, daarna gaan we Las Vegas verkennen.
Dag 3.
Deze dag is ter vrije besteding. Lekker uitrusten bij het hotel of juist de stad intrekken. Er is hier zoveel te doen! Zelfs als je niet van gokken houdt, geen druppel alcohol drinkt en niet openstaat voor andere verleidingen van Las Vegas dan nog is de stad een bezienswaardigheid op zich.
Dag 4.
Na een goede nachtrust verlaten we Las Vegas en gaan richting Death Valley, het woestijnachtige dal met het warmste plekje van Amerika. Bekend om z’n hoge bergtoppen met z’n verrassende canyons, ‘wildflower’ valleien en een uitgestrekte zoutvlakte. We overnachten hier in Furnace Creek met zijn prachtige bronbad.
Dag 5.
Op dag 5 staat een bezoek naar de Mammoth Lakes in Death Valley op het programma. Mochten we hier op tijd aankomen, dan kunnen we ook nog met de kabelbaan de berg op, waar je een mooi uitzicht hebt op de omgeving en de Mammoth Mountain.
Dag 6.
Na het ontbijt rijden we van Mammoth Lakes via Carson City waar we langs de Bunny Ranch rijden, daarna bezoeken we Virginia City, een oud Western stadje. De dag eindigen we in Reno.
Dag 7.
Vandaag kijken we rond in de omgeving van Reno waar we een bezoek brengen aan de beroemde Truckstop van Sierra Sid en aan één van de mooiste Automusea, het National Automobiel Museum in Reno. Ook is er gelegenheid om in de stad te kijken, de voorbereidingen voor de ATHS Show zijn in volle gang en ze verwachten meer dan 1000 vrachtwagens. Reno is net als Las Vegas een gokstad maar dan veel kleiner.
Dag 8.
Het hoogtepunt van de reis is toch wel de AHTS show in Reno, waar we de hele dag ter besteding hebben om de mooie Amerikaanse trucks te bewonderen.
Dag 9.
Het is alweer dag 9 die gevuld wordt met de trip van Reno naar San Francisco. Een flinke afstand, maar zeer de moeite waard!
Dag 10.
In de vroege ochtend staat er een tour langs de bezienswaardigheden door de stad van San Francisco. Ook is er een mogelijkheid om naar het gevangeniseiland Alcatraz te gaan. Breng ook zeker een bezoek aan de bekende Fisherman’s Warf, een oude zeeliedenbuurt met zijn vele authentieke visrestaurants en hedendaagse trendy cafés.
Dag 11.
We verlaten in de loop van de ochtend de grote stad via de schitterende Highway 1 richting Monterey. Hier is een van de mooiste aquariums van Amerika gevestigd. Daarnaast is er de haven met zijn vele gezellige, sfeervolle restaurants om wat te nuttigen.
Dag 12. Op naar Los Angeles, waar we onderweg stoppen bij diverse truckstops en de overnachting doorbrengen in Studio City.
Dag 13.
Het hotel ligt vlakbij de Universal Studio’s, ga deze bezoeken en maak fun! Universal Studio’s is een filmstudio en themapark in Universal City. Maak er kennis met Woody Woodpecker, de mascotte van Universal Studios.
Dag 14.
De trip gaat vandaag naar Sunset en Hollywood Boulevard waar de grote sterren wonen, het bekende Hollywood Sign en we gaan een kijkje nemen bij één van de strandstadjes bij Santa Monica waar we een kijkje nemen op de pier.
Dag 15 en 16.
Het zit er alweer bijna op, we gaan de koffers pakken en rijden richting het vliegveld voor de terugreis naar Schiphol, waar we in het vliegtuig onze mooie reisverhalen kunnen delen en zondag aan komen.
Kosten
De prijs voor deze reis is € 2.975,00 op basis van een tweepersoonskamer. Heb je een roadcard of ben je lid van de Dutch Mack Fanclub, dan krijg je € 100,00 korting. De toeslag voor een éénpersoonskamer is € 1.250,00
Inbegrepen:
Vlucht A’dam – Las Vegas, Los Angeles – A’dam.
Hotels: Alle hotelovernachting op basis van een tweepersoonskamer.
Vervoer: Het vervoer van het autoverhuurbedrijf inclusief alle autokosten.
Show: Toegang tot de ATHS Show in Reno.
Niet inbegrepen:
Toegang tot alle attracties. Uitgaven van persoonlijke aard. Eten en drinken. Reis,- en annuleringsverzekering.
Wees er snel bij VOL=VOL!

Wil je meer informatie over deze reis of meteen reserveren? Stuur dan even een mail naar marketing@truckstar.nl Vermeld daarin je gegevens en wij nemen contact met je op. Je kunt ook bellen met Willem Kuiper op 06-53380394. Het programma is onder voorbehoud.

Klik hier om terug te gaan naar de agenda.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie