Preproloog
| 10:47 | Angelica van Veen

23 november

16e editie van de Preproloog 2019

Dit jaar is de pre-proloog op een andere locatie: Landgoed Duynenwater in Eersel. Dit evenement vindt plaats op 23 november.

Naast de races kan je vrij over het paddock lopen waar de teams hun materiaal presenteren. Dit is dé kans om een echt race voertuig van heel dichtbij te bekijken. De interactie tussen coureurs en toeschouwers zorgt voor een speciale sfeer en onvergetelijke momenten.

Verder zijn er diverse activiteiten voor jong en oud te beleven. Meerijden met Defensie op Enduro motoren, het zelf besturen van een kart, quad of skelter, hijsen met een levensgrote hijskraan, klimmen in grote machines van PON/CAT of even tot rust komen bij Orry & Friends en een coole Dakar tattoo laten zetten. Ook kun je lekker neuzen tussen alle stands en een aandenken kopen om mee naar huis te nemen.

Rondom het parcours maar ook op het middenterrein zijn voldoende eet- en drinkgelegenheden te vinden. Geniet van een lekkere snack of kom even bij met een speciaal gerecht. Er is voor ieder wat wils te vinden op het terrein.

Niet alleen op het parcours word je vermaakt, maar ook in de grote feesttent is er nadat de podiumsessie geweest is van alles te beleven. Wie er komen optreden houden we nog even geheim, maar dat het een feestje wordt staat vast!

Voor informatie, klik hier.

Klik hier om terug te gaan naar de agenda.

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie