Veel animo voor Bedrijfsautorai 2015
| 12:00 | Truckstar Redactie

Veel animo voor Bedrijfsautorai 2015

Deelname alle grote truckmerken bevestigd

Van 20 tot en met 24 oktober 2015 staat de BedrijfsautoRAI weer op de agenda. De vorige editie vond plaats in 2012 en de beurs wil, zoals vanouds weer een ontmoetingsplaats zijn voor de bestelwagen-, truck-, trailer- en opbouwindustrie. 

Een compleet aanbod van bedrijven, veel productnieuws en een sterk inhoudelijk programma zijn de belangrijkste ingrediënten. Daarnaast staat volgens de organisatie de beleving centraal en is er een buitenexpositie op het BedrijfsautoRAI Buitenpark met een overzicht van productdemonstraties, testritten, noviteiten en veel entertainment. Op zaterdag 24 oktober staat de chauffeur centraal. 

Inschrijven

BedrijfsautoRAI 2015 verdeelt de exposanten in vier segmenten: zware bedrijfswagens, lichte bedrijfswagens, speciale voertuigen (aanhanger- en carrosseriebouwers), en onderdelen en accessoires. In tegenstelling tot bij eerder edities zullen de segmenten meer gemengd worden over de hallen van het Europacomplex. Bedrijven kunnen zich vanaf nu inschrijven voor een plek op de BedrijfsautoRAI. 

Veel aandacht gaat ook deze editie weer naar het inhoudelijke programma met een branche congres, meerdere seminars en veel pleinen en paviljoens. Daarnaast is er een buitenexpositie op het BedrijfsautoRAI Buitenpark met een overzicht van productdemonstraties, testritten, noviteiten en veel entertainment. Op zaterdag 24 oktober zal de chauffeur centraal staan. Ook voor fleet-owners van lichte en zware bedrijfswagens zullen speciale seminars georganiseerd worden.

Het aantal beursdagen zal in 2015 gelijk blijven aan de editie van 2012. De openingstijden worden wel aangepast, waarbij de beurs elke doordeweekse avond geopend zal zijn. Op dinsdag tot en met vrijdag is BedrijfsautoRAI geopend van 11.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie op www.bedrijfsautorai.nl.

Klik hier voor het complete nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie