AB Texel neemt Bok over
| 13:06 | Truckstar Redactie

AB Texel neemt Bok over

J.H. Bok verder onder AB Texel vlag

AB Texel en de familie Bok uit Sneek, eigenaar van J.H. Bok Transport hebben overeenstemming bereikt over de overname van de aandelen van Bok Transport. 

Voor beide bedrijven biedt deze stap de mogelijkheid om de activiteiten op het gebied van veevoer samen verder uit te bouwen. 
Bok Transport is opgericht in 1928 en is met 31  bulkauto’s gespecialiseerd in het vervoer van veevoer. Haar hoofdvestiging staat in het Friese Sneek. “Met deze stap ligt verdere groei van de activiteiten van Bok Transport in het verschiet”, aldus directeur de heer Johannes Nieuwland. “Daarnaast is de werkgelegenheid van onze medewerkers geborgd.” Bij J.H. Bok Transport werken 52 mensen. 

Voor AB Texel is de overname van de aandelen van Bok een kans om de dienstverlening op het gebied van veevoer uit te breiden. “De mensen van Bok hebben veel ervaring in het transport van veevoer”, aldus Dennis Wetenkamp, directeur van AB Texel. “De ervaring en het netwerk van J.H. Bok Transport vormt daarmee een logische uitbreiding van onze dienstverlening op het gebied van veevoertransport.” 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie