Renault T trucks voor Loetoning
| 17:00 | Truckstar Redactie

Renault T trucks voor Loetoning

Lichtgewicht maakt geschikt voor tankvervoer

Een truck die voor verassende beoordelingen zorgde in onze Truck van het Jaar verkiezing was de Renault T-serie. Loetoning Vervoer uit Stein nam er onlangs twee in gebruik. De trucks worden ingezet voor tanktransport voor verschillende multinationals in Europa. Nebim in Venlo leverde de voertuigen. 

De trekkers zijn voorzien van Gardner Denver compressoren voor het lossen van vloeistoffen. De voertuigen beschikken over 460 pk en zijn door het lage eigengewicht uitermate geschikt voor het bulk- en tanktransport.

Gewaardeerd

Met name het gunstige brandstofverbruik was voor Loetoning Vervoer BV reden voor Renault Trucks te kiezen. Ton Langen, directeur van Loetoning, is blij met zijn nieuwe voertuigen: “We rijden nu al even met de voertuigen en ze hebben zich al echt bewezen. Het brandstofverbruik is erg gunstig. Bovendien hebben de trekkers veel chassisruimte en zitten ze kwalitatief goed in elkaar. Ik vind dat Renault Trucks als merk meer waardering verdient dan dat het nu krijgt.”

TCO

Voor de gebroeders Langen zijn een goede serviceverlening en een positieve total cost of ownership erg belangrijk. “Een truck moet gebruikt worden als tool. Hij moet productief zijn. Dit vinden wij terug in de Renault Trucks T. We verwachten dat we onze focus op een lage tco (total cost of ownership, red.) met deze nieuwe trucks verder kunnen doorzetten”, verklaren de gebroeders.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie