Renault T 460 voor ILB Group Oss
| 14:28 | Korneel Luth

Renault T 460 voor ILB Group Oss

ILB Logistics uit Oss heeft onlangs een nette Renault Trucks T 460 in gebruik genomen.

De T 460 heeft de Low Sleeper Cab en is een uitbreiding van het wagenpark. De trekker is ADR-uitgerust en heeft onder meer een retarder, een PTO voor de compressor en alle denkbare veiligheidsopties. 

Inzet: internationale tanktransport

De truck wordt ingezet in het internationaal transport van vloeistoffen voor onder meer de chemische- en levensmiddelenindustrie. Voor de trekker is bij BAS Groep een fullservice leasecontract afgesloten voor de looptijd van 36 maanden. De T werd geleverd door de BAS-vestiging in Oss. 

ILB Group verzorgt intermodaal tank- en containervervoer door heel Europa. De transporteur heeft kantoren in Antwerpen, Barcelona, Rotterdam en Oss. In Oss wordt de regie gevoerd over 150 tankcontainers. Er wordt gewerkt met vijf eigen trekkers.

Renault T 460 voor ILB Group Oss
Een nette truck, deze nieuwe T-serie, die bovendien lekker wat pk’s heeft en de plezierige Low Sleeper Cab. Toplampjes, twee luchthoorns en twee verstralers maken het plaatje compleet.

Kostenplaatje

Voor Björn van Ginneken, directeur van de vestiging Oss van ILB Group, was het gunstige kostenplaatje een reden om de stap met Renault Trucks te zetten: “Het is een fijn gegeven dat we geen variabele kosten hebben voor deze truck. We betalen elke maand hetzelfde bedrag en zijn voor dat geld ook verzekerd van onderhoud en maximale beschikbaarheid.” 

“Renault Trucks heeft een uitgebreid servicenetwerk zodat we overal in Europa kunnen terugvallen op hulp onderweg. Bovendien, een volle tankwagen heeft een sterke impact op de rijeigenschappen van de trekker en oefent andere krachten uit dan een gepalletiseerde lading. Met de stabiliteit van de Renault T zit het wel goed, het rijcomfort heeft absoluut niet te lijden onder de hoge payload”, aldus van Ginneken.

 

Klik hier voor al het Renault nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie