| 23:48 | Marco Bloem

Primeur: een nieuwe website!

Je hebt het misschien al gezien: de Truckstar-website heeft sinds aanvang van het Festival een iets andere uitstraling dan je gewend bent.

We vonden het tijd voor iets nieuws. Daar is deze website uit voort gekomen. Met vertrouwde informatie die je van ons gewend bent, maar met nieuwe techniek die het surfen gemakkelijker maakt en met mogelijkheden voor nieuwe features in de toekomst. Of je nu op je laptop, mobiel, tablet of misschien wel via je tv naar Truckstar.nl kijkt, de lay-out past zich aan op het apparaat waar jij op dat moment mee surft.

Responsive
Vooral voor de mobiele gebruikers is dat een hele vooruitgang: voorheen moest je op Truckstar.nl inzoomen om een artikel goed te kunnen bekijken. Vanaf nu is dat over en kun je ook op kleinere schermen meteen lekker en eenvoudig de vertrouwde Truckstar-content lezen.

IMG-20160729-WA0010

Vuurdoop
Tijdens dit weekend voorzien we je van foto’s, sfeerverslagen en ander nieuws over het Truckstar-Festival. Dat is een pittige vuurdoop voor een nieuwe website. Daarom vragen we om jouw hulp. Mocht je zaken tegenkomen die volgens jou nog om verbetering vragen, dan horen we het graag via redactie@truckstar.nl!

6 Reacties
    1. Hallo Frans, bedankt voor de tip! Na het Truckstar Festival gaan we deze functie toevoegen 🙂

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie