Truckstar Fotojaarboek
| 15:39 | Arjan Olsthoorn

Truckstar Fotojaarboek 2020

Het Truckstar Fotojaarboek geeft elk jaar opnieuw een prachtig en compleet beeld van transporterend Nederland. Welke nieuwe wagens zijn er het afgelopen jaar verschenen en van wie zijn ze? Welke transportbedrijven zijn er allemaal en waarmee rijden ze? Je vindt het in het Truckstar Fotojaarboek 2020.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Jouw auto mag niet ontbreken!

Het fotojaarboek wordt gemaakt door de redactie van Truckstar, maar dit lukt niet zonder jouw hulp. Want jij bepaalt hoe dik het Fotojaarboek wordt. Dus stuur een foto in van jouw vrachtwagen en maak het boek compleet. Bovendien staat het Fotojaarboek aan de basis van de verkiezing van De Mooiste Truck van Nederland tijdens het Truckstar Festival.

Voorwaarden
– De foto’s mogen niet bewerkt zijn
– Maak zowel een foto van links als van rechts en lever ze beide aan
– Er mogen geen mensen op de foto staan
– De vrachtwagen moet ‘liggend’ zijn gefotografeerd (dus de breedte moet groter zijn dan de hoogte)
– Het moet een werkende truck zijn. Dus geen klassieker of showtruck
– Je hoeft geen abonnee te zijn om een foto in te sturen
– Stuur een kwalitatief goede foto in
– Maak de foto bij helder en mooi weer
– Materiaal dat niet aan deze voorwaarden voldoet, kan niet geplaatst worden.
– Met het insturen van de foto verklaar je dat je de foto’s zelf gemaakt hebt en dat Truckstar deze foto’s mag gebruiken. Of dat je toestemming van de fotograaf hebt.

Tip: maak een foto waarop je vrachtwagen schuin (3/4) van voren te zien is. Zo staat niet alleen je cabine, maar ook de rest van het voertuig er goed op!

Categorieën
De categorieën waar je je voor kunt inschrijven zijn als volgt:
1. Geconditioneerd vervoer
2. Huif/gesloten vervoer
3. Open voertuigen
4. Zeecontainertransport
5. Losgestort vervoer
6. Bulk- & tanktransport
7. Speciale voertuigen (Dit zijn voertuigen die als zodanig in een geheel zijn afgeleverd en zo goed als één soort lading kunnen vervoeren: bergers, brandweerwagens, veevervoer, levende vis, betonmortel, rondhout, autotransporters, etc.)
8. Losse trekkers

Truckstar behoudt zich het recht voor om het beeldmateriaal te gebruiken voor andere doeleinden, zoals o.a. publicatie in het blad of op de website.

Inschrijven is niet meer mogelijk.


Mooiste Truck van Nederland

Het Truckstar Fotojaarboek vormt de eerste selectieronde van de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Alleen trucks die met een nummer in het fotojaarboek staan, maken kans op deze eretitel. Na verschijning van het Fotojaarboek kun jij meebeslissen door ons te laten weten welke trucks jouw favorieten zijn. De trucks met de meeste stemmen staan in de finale tijdens het Truckstar Festival. Daar zal een vakjury de Mooiste Truck van Nederland bepalen.  Lees hier meer over het stemmen.

Nick Willigenburg won met zijn Volvo FH de titel Mooiste Truck van Nederland 2019.


Kans op een reportage

Iedere editie van Truckstar maken wij een reportage met iemand uit het Fotojaarboek. Onze redacteur Peter kiest iedere vier weken willekeurig iemand uit het Fotojaarboek en gaat dan met hem of haar een dag mee tijdens het werk. Een leuke bijkomstigheid als je je foto instuurt!

Op pad met de Mercedes van JSB

Is jouw verzameling al compleet?

Heb jij ook alle Fotojaarboeken in de kast staan? De Fotojaarboeken van 2019 en 2018 kun je hier nog online bestellen. Indien je nog opzoek bent naar een oudere versie dan kun je altijd een mailtje sturen naar marketing@truckstar.nl of vraag het na bij ons tijdens een evenement waar wij met de promotiewagen staan.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie