geconditioneerd vervoer
| 16:00 | Arjan Olsthoorn

Video’s: nagenieten met de categorie geconditioneerd vervoer

De verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland 2020 is voorbij, de winnaars zijn bekendgemaakt in onze livestream. We blikken nog een keer terug op de vrachtwagens in categorie 1 – geconditioneerd vervoer. Presentator Marc van Rossum du Chattel praat met de chauffeurs over hun trots!

Het was superspannend, want de trucks die zijn genomineerd, zijn niet de eerste en de beste. Uit meer dan 1300 vrachtwagens waarvan de foto is gepubliceerd in het Truckstar Fotojaarboek 2020 kozen de lezers de auto die zij een prijs waard vinden. In de categorie geconditioneerd vervoer werden deze trucks genomineerd. Bekijk hieronder de video’s die we maakten met Joeri Geerts, Remco Otjens en Ruud Timmerman!

Roy Lansdaal

Joeri Geerts (23) is chauffeur op de Scania R 450 van Roy Lansdaal. Kosten noch moeite zijn gespaard om er een bijzondere truck van te maken. “Ik doe supermarktdistributie met deze truck, dat vind ik erg leuk werk. Je moet mij niet drie uur lang voor een dock zetten,” vertelt Joeri.

De Lindenborg

Kwekerij De Lindenborg beschikt over een fraai wagenpark met strak opgebouwde trucks. Remco Otjens (24) is chauffeur op de Scania S 520. “Bij De Lindenborg willen we rustige en strakke auto’s neerzetten,” legt Remco uit.

R. Timmerman

Het is de oudste truck met de hoogste kilometerstand die aan de verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland 2020 meedoet. “Zelf vind ik hem heel mooi en het is dus een echte werktruck. Ik had niet gedacht dat zoveel anderen hem ook mooi zouden vinden en dat ik mee zou mogen doen aan de verkiezing,” vertelt Ruud (40).

Eindstand categorie 1 – geconditioneerd vervoer

Derde prijs – Scania R 560 van R. Timmerman

Tweede prijs – Scania R 450 van Roy Lansdaal

Eerste prijs – Scania S 520 van De Lindenborg

BFGoodrich

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie