Mega Trucks Festival 2021
| 16:47 | Arjan Olsthoorn

Mega Trucks Festival 2021 afgelast

Het is nieuws waar we, helaas, niet meer van opkijken. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen heeft de organisatie van het Mega Trucks Festival moeten besluiten om de 2021 editie af te gelasten.

Het bericht van de organisatie:

Helaas moeten wij mededelen dat het Mega Trucks Festival ook in 2021 géén doorgang zal vinden. Na de derde persconferentie van onze overheid binnen één maand, zijn wederom nieuwe coronamaatregelen ingegaan. Evenementen zijn daarbij niet verboden, maar vrijwel onmogelijk gemaakt.

Samen met onze sponsors en standhouders is besloten het evenement voor 11 en 12 december a.s. te annuleren. We kunnen met elkaar niet garanderen dat het net zo’n geslaagde editie gaat worden, als we in eerdere jaren mochten beleven. Uiteraard vinden wij dit spijtig, maar zijn van mening dat het voor nu de juiste beslissing is. We vertrouwen er op dat we op 10 en 11 december 2022 terug kunnen komen met de beste editie ooit.

Voor wie online al tickets heeft aangeschaft, verzoeken wij contact op te nemen met Ticketcounter via telefoonnummer +31 (0)10 751 64 00 of per email: info@ticketcounter.nl. Voor nu: blijf vooral gezond!

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie